Nie rozumiem zbytnio pytania Capitan nawet nie wyszedł na ekrany,a pod koniec lipca wychodzi Latarnia(na którego się wybieram)Generalnie wolę Capitana Americę walczy w Avengers,pomagał Wolverinowi itp,Jednak porównywać Marvela i Dc Comics?
a co tu do rozumienia? jeśli musze wtbrać jeden albo drugi film to chciałbym wiedzieć na któy bardzie warto iść (który będzie bardziej efekciarski)i tyle, koniec filozofii :ppp ja i tak obejrze oba ale ide z kilkoma osobami na jeden z tych i chce wiedzieć któy lepszy? :)
PO TAKĄ CHOLERĘ... TAK JAK NAPISALEM ide na dwa ale tylko na jeden chce iść z kimś( i chce wziąć tego kogos na ten lepszy!!!) NAUSZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM!
a tak na marginesie to nic ci do moich ocen jak mi się spodoba to dam nawet 20tke! :ppp
dać Linczowi i Jankowi Wiśniewskiemu 1/10 to trochę nie halo,po co pytasz o filmy jak nie rozumiesz treści nie kompromituj sie idz sam na obydwa filmy,jeśli w filmach liczysz tylko na efekty specjalne(które lubię,ale dostrzegam też inne rzeczy) to gratuluje gustu filmowego
Czarny czwartek to najnudniejszy polski film tego roku! dałbym 0 gdyby się dalo kto zna się choć troche na historii nic nowego z tego filmu nie wyniesie, a kto ni wie nic na ten tema to szkoda jego czasu :ppp z linczem podobnie oparte na prawdziwej historii którą omawiano wzdłóż i wwszerz ::ppp sorry ale polacy ostatnio robią slabe filmy coraz słabsze! z takim czymś nigdy nie dostaniemy oscara hahaha chiciaż zdarzają sie wyjątki jak Sala samobójców czy Wszystko co kocham:)
pozatym to właśnie widze jaki masz gust ... smolville fan hahaha , no coment! to że obejrzałeś jeden czy drugi badziewny polski film, to nie czyni cię to znawcą kina LOL
heh mój gust w porównaniu z twoim pozostawiam bez komentarza stawiaj dalej na efekty specjalne(które są fajne,ale nienajważniejsze ) gościu jak te filmy nazywasz badziewnym gratuluje ,a wszystko inne oceniasz na 10/10 to też gratuluje,ech szkoda słów,a nie wiesz,żę filmów nie ogląda się dla oskarów,bo są już dawno przereklamowane.
nie chce mi się już z tobą konwersować bo temat wtówrny i w ogóle... pozatym wątpie żebyć słyszał choćby o takich produkcjach jak Breaking Bad, Mad Men czy Boardwalk Empire lub jeśli mowa o filmie to Melanochilii czyTrue Grit, więc powodzenia przy ogl. Czarnego czwartku po raz 100tny haha i powodzenia w życiu ... ja już "panu" dziękuje hejterom mówimy stanowcze NIE! :)
kto tu jest hejterem,ach kończę tą dyskusję bo nie ma sensu obejrzyj sobie Kruka z Brandonem Lee,Ptaki Hitchocka wtedy pogadamy.Nie tylko kino amerykańskie z efektami specjalnymi jest na świecie polskie w stylu Edi lub Sala Samobójców japońskie Krąg,stara Godzilla,Winnetou porukcji Jugosławii,Rfn ja też mogę rzuć kilka tytułów panie wybitny
ktoś tu ma problemy emocjalne,ale na pewno nie ja nie chciałem wracać do Czarnego czwartku,ale jest to jeden z lepszych filmów polskich ostatnich lat zresztą to nie forum na takie dyskusje więc sprawę zamykam,.Jeśli dla ciebie takie filmy to nuda to nie polecam Lotu nad kukułczym gniazdem czy Zielonej Mili natomiast bajki w stylu jakies Auta to tak jak najbardziej
Swoją drogą nie polecaj filmów z 2011 roku człowieku takich jak melancholia,bo to nowe produkcje i ludzie nawet o nich nie słyszeli lub dopiero wybierają sie do kin
hahah dobre sorry ale te produkcje nie są takie nowe! a Melancholia już powoli schodzi z ekranów kin więc jeżeli jesteś taki douczony to lepiej leć bo niedługo nie bedziesz mial okazji xD
poczekam,aż wyjdzie na Dvd bo w tym roku wybieram się na kilka filmów miedzy innymi Latarnię