PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242379}
5,6 83 tys. ocen
5,6 10 1 83492
3,7 25 krytyków
Green Lantern
powrót do forum filmu Green Lantern

Chciałbym przeprowadzić krótką ankietę,a mianowicie-do którego korpusu latarni waszym zdaniem byście trafili,bazując na waszych głównych emocjach?Podpowiadam,że jest tak:
korpus czerwonych-gniew
korpus pomarańczowych-chciwość,zachłanność
korpus sinestro-wzbudzanie strachu
korpus zielonych-siła woli
korpus indygo-współczucie
korpus niebieskich-nadzieja
korpus czarnych-chęć niszczenia
korpus fioletowych-miłość

Ja bym chyba pasował do czerwonych,bo się często złoszczę.

A wy? Czekam na wasze odpowiedzi!

ocenił(a) film na 6
Faraon_filmaniak

zdecydowanie korpus zielonych mam mocną i nie zachwianą wolę:)

ocenił(a) film na 3
Faraon_filmaniak

Jedynie Red Lantern corps.
Hail Atrocitus!

Mr_Apokalips

w avku masz Guya z czasów gdy był red lanternem ?

ocenił(a) film na 3
dawid10809

Tak, najlepsze czasy :D Oczywiście chodzi mi o czasy kiedy był w czerwonych latarniach z własnej woli (New 52) i został ich przywódcą :D

Mr_Apokalips

Guy to papież wśród GL . Rozwalił system w redlanternach i tym komiksie w którym obraża całą lige :-)

ocenił(a) film na 3
dawid10809

Do tego dwa razy zlał Atrocitusa i aktualnie nosi i czerwony i zielony pierścień przez co stał się Christmas Lantern :D

Mr_Apokalips

No i doprowadził do tego że ziemia na nowo była pid jurysdykcją zielonego korpusu . A no tak.jeszcze przebywał czasowo w phantom zone. Najlepszy GL ever :-)

ocenił(a) film na 3
dawid10809

Szkoda jedynie, że jest tak niedocenianą postacią (chociaż jego wersja z New 52 przysporzyła mu sporego Fandomu) to i tak ludzie go kojarzą jako człowieka z grzybem na głowie :(

Mr_Apokalips

Trzeba sie pogodzić z myślą że ludzie nie lubią złożonych postaci których mie określisz jednym słowem . Ludzie pewnie go kojarzą z tego że batman przywalił mu w twarz

Mr_Apokalips

Poza tym...ja jesten fanem Jasona Todda ( drugi robin ,po śmierci z rąk jokera stał sie mścicielem w stylu punishera) i jego ludzie kojarzą jako robin jtórego nikt nie lubi .Jestem też fanem Slade'a Wilsona /Deathstroke' a którego ludzie kojarza jako podróbke deadpoola ( dodam że Slade został stworzony pierwszy)

dawid10809

Czyli tak ogólnie jestem fanem pistaci które są tak średnio znane albo lubiane.Ale takie wg mne są najlepsze bo wychodzą ze schematów

Faraon_filmaniak

ja byn jednocześnie pasował do czerwonych i czarnych :-) no i pomarańczowych ( zwinąłbym wszystkie pierścienie :-)