PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242379}
5,6 83 tys. ocen
5,6 10 1 83491
3,7 25 krytyków
Green Lantern
powrót do forum filmu Green Lantern
ocenił(a) film na 6
0wner2

Niestety będzie :/

ocenił(a) film na 8
0wner2

No niestety zapowiada się kolejny tytuł którym dystrybutor chce wcisnąć 3D bez możliwości wyboru. Wstyd WB, wstyd, a myślałem, że żaden inny dystrybutor nie upadnie tak nisko jak UiP. Szkoda. Jedynie Forum Film trzyma klase i daje wybór.

0wner2

Będzie w 3D. Ale MOŻE będzie też wersja w 2D???

Kikispy

U mnie w Krakowie nie ma w 2D :(

neo_angin

przecież mówią w TV że w 2D też będzie - pewnie w tych miastach co nie mają wyboru. Zresztą film stworzony jest pod 3D - zobaczcie sobie klipy w HD , przekonacie się że w 2d wygląda to z deczko sztucznie

ocenił(a) film na 5
howlet

Właśnie, zwiastun 3D w kinie prezentował się calkiem nieźle, więc mam nadzieję, że efekty będą na poziomie. Nie przesadzajmy już tak ze złorzeczeniem na 3D.

ocenił(a) film na 8
howlet

Widziałem i jakoś nie różni się od innych filmów które widziałem przez 20 lat jak chodze do kina pod względem sztuczności. I nie widzę potrzeby wydawania dodatkowej kasy na wątpliwą przyjemnośc oglądania w 3D z tego względu że tego 3D nie widzę. A w 2D to pewnie 1-2 kina. No cóż poczeka się na DVD w USA i ściągnie. Skoro dystrybutor nie chce moich pieniędzy za seans 2D to nie dostanie wcale.

Shadow_5

Jesteś jednym z tych "pechowców", którzy nie widzą trójwymiaru? Czy po prostu nie robi to na tobie wrażenia?

ocenił(a) film na 8
howlet

Powiem tak, mam wątpliwą przyjemność urodzić się kilka miesięcy przed wybuchem czarnobyla, co wpłynęło na rozwój mojego wzroku. Oo kiedy miałem 1,5 roku zacząłem mieć problemy ze wzrokiem, od 2 roku życia noszę okulary aż do teraz. Miałem korygowanego zeza rozbieżnego. Nosze nadal okulary i mój okulista nawet mi powiedział, że nie ma szansy żebym widział 3D w kinie. A według dystrybutorów mam zapomnieć o kinie ? Dopłacać za NIC ? czy może chodzić na polskie komedie romantyczne ?

0wner2

Tylko w sieci Helios znalazłem seanse w 2D. U mnie takiego kina nie ma :(

ocenił(a) film na 6
neo_angin

U mnie jest Helios. 2D nie ma ;-)

ocenił(a) film na 8
UltimateCraving

U mnie jest Helios i nie ma w ogóle tego filmu (miasto ponad 200 000 mieszkańców) a w mieście obok tylko 3D

ocenił(a) film na 8
0wner2

W Łodzi tylko w 3D za 28zł pierwszy i ostatni raz ide za taka kase do kina słyszycie mnie tam w Cinema"złodziejskim" City