No niestety zapowiada się kolejny tytuł którym dystrybutor chce wcisnąć 3D bez możliwości wyboru. Wstyd WB, wstyd, a myślałem, że żaden inny dystrybutor nie upadnie tak nisko jak UiP. Szkoda. Jedynie Forum Film trzyma klase i daje wybór.
przecież mówią w TV że w 2D też będzie - pewnie w tych miastach co nie mają wyboru. Zresztą film stworzony jest pod 3D - zobaczcie sobie klipy w HD , przekonacie się że w 2d wygląda to z deczko sztucznie
Właśnie, zwiastun 3D w kinie prezentował się calkiem nieźle, więc mam nadzieję, że efekty będą na poziomie. Nie przesadzajmy już tak ze złorzeczeniem na 3D.
Widziałem i jakoś nie różni się od innych filmów które widziałem przez 20 lat jak chodze do kina pod względem sztuczności. I nie widzę potrzeby wydawania dodatkowej kasy na wątpliwą przyjemnośc oglądania w 3D z tego względu że tego 3D nie widzę. A w 2D to pewnie 1-2 kina. No cóż poczeka się na DVD w USA i ściągnie. Skoro dystrybutor nie chce moich pieniędzy za seans 2D to nie dostanie wcale.
Jesteś jednym z tych "pechowców", którzy nie widzą trójwymiaru? Czy po prostu nie robi to na tobie wrażenia?
Powiem tak, mam wątpliwą przyjemność urodzić się kilka miesięcy przed wybuchem czarnobyla, co wpłynęło na rozwój mojego wzroku. Oo kiedy miałem 1,5 roku zacząłem mieć problemy ze wzrokiem, od 2 roku życia noszę okulary aż do teraz. Miałem korygowanego zeza rozbieżnego. Nosze nadal okulary i mój okulista nawet mi powiedział, że nie ma szansy żebym widział 3D w kinie. A według dystrybutorów mam zapomnieć o kinie ? Dopłacać za NIC ? czy może chodzić na polskie komedie romantyczne ?
U mnie jest Helios i nie ma w ogóle tego filmu (miasto ponad 200 000 mieszkańców) a w mieście obok tylko 3D