PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242379}
5,6 83 tys. ocen
5,6 10 1 83491
3,7 25 krytyków
Green Lantern
powrót do forum filmu Green Lantern
ocenił(a) film na 6
BigDadddy

No właśnie dał du.. chyba będzie trzeba obejrzeć w sieci.

ocenił(a) film na 6
joker_mroczny_rycerz

Polska premiera przełożona będzie 12 sierpnia, polski dystrybutor znów nas zadziwia.

użytkownik usunięty
BigDadddy

Dystrybutor najwyraźniej nie chce moich pieniędzy więc nie będę się narzucał. Dwa miesięcy po światowej premierze to mogą sobie w d*** to wsadzić.

Ciągle ogladam spot reklamowy filmu (http://adf.ly/1PcX2) i liczę, że to żart z tym że 1,5 miesiąca dłużej trzeba czekać:(((
Bez sensu to jest

ocenił(a) film na 9
jdaniels

Dziś przeczytałam w gazecie, że premiera w Polsce będzie tego samego dnia czyli 17 czerwca.

użytkownik usunięty
Miss_Catherine

BigDadddy jeśli chciałęś napisać '' ocipiał'' to nie jest to chyba przekleństwo :)
chyba...tak myślę xD,

ocenił(a) film na 6

gratulacje dla dystrybutora.....premiera musi byc szybciej!!!!!!!!

chciałem, ale wolę nie podpadać moderatorom ;D

BigDadddy

szczyt głupoty! ale jak jeszcze wiele filmów w usa czy w GB już dawno miało premiery,a polska nic z tym nie robi. lepiej promowac jakieś dziadowskie filmy nic nie wnoszczące , niż normalnie premiery porobic : /

Miss_Catherine

Na imdb jest napisane, że Polska premiera będzie 17 czerwca: http://www.imdb.com/title/tt1133985/

ocenił(a) film na 8
BigDadddy

W ogóle nie lepiej napisać tytuł: Zielona Latarnia niż z angielskimi nazwami 'pracować'?

ocenił(a) film na 5
marek034

Polski tytuł jest chyba po polskiej premierze, zależy czy film uzyska polski czy zostanie przy angielskim tytule.

Vampire19

jeśli tytuł green lantern zostanie to będzie tylko i wyłącznie żenada

BigDadddy

hej TM -semic operował zwrotem Green Lantern i mi akurat bardziej to pasuje niż Zielona Latarnia. Chodzi mi głównie o tytuł ,bo juz w filmie mogą sobie latarnikowac itp itd.

BigDadddy

BigDaddy, właśnie że tytuł musi i powinien zostać ten sam, z tego względu, że jest to ekranizacja komiksu. Tak samo, jak byś chciał przełożyć spider-man na człowiek pająk. Nie można i tyle. Mi poza tym green lantern bardziej pasuje :)

ocenił(a) film na 8
Qloset

Tyle że spider-man zarówno w polskim jak i angielskim sie mówi. A oglądałeś może ligę sprawiedliwych? i czy w niej mówili o
Green Lantern? mówili zielona latarnia... chociaż jak ktoś pisał... ew może zostać tytuł jaki jest a w filmie powinni używać 'zielona latarnia'

marek034

na dokładkę oprócz spider mana jest batman, ale opórcz nich jest zielona latarnia a nie green lantern