PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242379}
5,6 83 tys. ocen
5,6 10 1 83492
3,7 25 krytyków
Green Lantern
powrót do forum filmu Green Lantern

Słabizna...

ocenił(a) film na 2

szkoda czasu. Gorszy nawet od Kapitana Ameryki

ocenił(a) film na 6
Galenar

Jak Kapitan Ameryka ci się bardziej podoba od tego filmu to ty sam chyba jesteś kiepski i nie powinieneś oceniać . Kapitan Ameryka to totalny nie wypał , nudny aż boli - masakra

ocenił(a) film na 2
tomy444

Po pierwsze, grzeczniej. Nie toleruje chamstwa. Po drugie, oceniam co mi się podoba. Po trzecie, jeśli Green Lantern nie jest nudnym niewypałem, to ty jesteś Kapitan Ameryka.

ocenił(a) film na 6
Galenar

Ty mi nie licz ile po pierwsze ile po drugie , a Kapitan Ameryka to typowy gniot , komentuj co chcesz ale nie ucz mnie grzeczności bo sam jestes chamski . Znasz sie na filmach tyle co obejrzałeś telenowel brazylijskch , a komentuj co ci sie podoba - ja komentuje twój wpis i mówie co mi sie nie podoba - wiec Narty tobie i wp

ocenił(a) film na 2
tomy444

Już, już, nie płacz...

Galenar

Oba filmy są kiepskie.

tomy444

Wasze pojazdy słowne są większym gniotem niż Captain America i Green Lantern razem wzięci.

użytkownik usunięty
Peeves

brawo Pan Pani wyżej;)

"Green later"n faktycznie bardzo słabiutki jest...jak i "Thor" , okazał się filmem bardzo mizernym. Kapitana Ameryki nie widziałem i jakoś mi nie śpieszno aktualnie;)

Moim zdaniem, akurat Captain America wypada lepiej niż Green Lantern i Thor. W Green Lantern brakuje dobrego scenariusza i rozmachu choćby animowanego Green Lantern: First Flight, a Thor jest plastikowo-cukierkowy. CA ma porządny scenariusz, efekty na poziomie i jest przyzwoicie zagrany.

użytkownik usunięty
Hallenbeck

Ostatnio ekranizację Marvela są na bardzo mizernym poziomie, może i stąd po "Thorze" i "Green Latern" napadła mnie nie chęć do kolejnego filmu o super herosie. CA ma również najlepszą obsadę, według mnie(co oczywiście nie zawsze musi być wyznacznikiem jakości).

Film obejrzę dzisiaj i ocenie. Pozdrawiam

tomy444

widzę że komuś hormony buzują. tommy lepiej odejdz od komputera i zacznij czytac książki, albo uprawiac sport bo widzę,że nikt cię nie obraził, a ty innych obrażasz. (pierwszy zacząłeś)