Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153351
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Hejterzy.

ocenił(a) film na 6

Film pewnie będzie wybitny ale pewnie znajdzie się masa osób (dziwnym trafem większość z Polski) która zjedzie ten film od najgorszych, że już nawet era prequeli była lepsza... Pewnie będą się czepiać nawet najkrótszych scen o to że są kopią "Imperium Kontr Atakuję". Lecz z drugiej strony będą wołać że lepiej by było gdyby pojawił się drugi Vader, zamiast nowego i pomysłowego Kylo Rena.
Lecz my (normalni ludzie) pójdziemy szczęśliwi do kina, ciesząc się że wyszły kolejne SW i wyjdziemy czekając na kolejne :)

Pozdro.

użytkownik usunięty
Ryloth

Powtarzanie się jest. Razi po oczach. No nie za bardzo.

ocenił(a) film na 2

Powtarzam - nie czytaj. Jeśli nie rozumiesz, co może czuć fan, gdy widzi taką abominację Gwiezdnych wojen jak TFA to nie wypowiadaj się na temat powtarzania itd.

użytkownik usunięty
Ryloth

Samo razi. Ja jestem fanem od kilkunastu lat i jakoś nie biadolę cały czas.

ocenił(a) film na 2

To twoja sprawa. Ja będę postępował wg własnego uznania.

Ryloth po prostu musi postawić na swoim. Od 2 lat ta sama śpiewka... Koszmar...

ocenił(a) film na 3
sentia

Koszmarem jest to że Ryloth wogóle z tobą ,trzymał stronę .

Gdy sie uwolnił od ciebie stał sie mądrzejszy i spoko kolesiem .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
sentia

To już wiadomo co będzie po epizodzie VIII.

Będzie gadanie i wałkowanie jaki to epizod VIII jest koszmarny i nazywanie każdego fanem. Bo tylko on Ryloth jest jedybyn sprawiedliwymy i obiektywnym XD samotny rycerz w na polu bitwy

użytkownik usunięty
sentia

Widać już zalążki tego. Samotny to on nie jest, jeszcze u swego boku ma innego wiernego rycerza, razem dzielnie będą walczyli ze złem przez kolejne lata.

ocenił(a) film na 3

Nie jestem jego wiernym rycerzem tylko przyjacielem

ocenił(a) film na 2

Najmocniej przepraszam, że ośmieliłem się skrytykować ten bastion hipokryzji Hollywoodu jakim jest to wspaniałe arcydzieło o nazwie "Przebudzenie Mocy". Zapomniałem, iż ten film można tylko wychwalać, a żądanie nowości zamiast kopii jest krokiem wstecz. Przepraszam jeszcze raz. Nie obiecuję, że to się nie powtórzy.

użytkownik usunięty
Ryloth

Krytykujesz podobno przez dwa lata. Jak się komuś podoba to niech wychwala, ale nie w sposób męczący. Myślisz, że będziesz żądał czegoś oraz pisał na FW, że Twoim zdaniem "Przebudzenie Mocy" to kopia i Disney weźmie to do siebie?

ocenił(a) film na 3

Przebudzenie mocy to kopa jest i tak będzie ,szkoda tylko że fanatycy tej części tego nie widzą .

użytkownik usunięty
Gokussb

Twoje zdanie.

ocenił(a) film na 3

powiedz mi taką jedną rzecz ; Czy jeśli chodzi o Gregory Lucasa należysz ,do jego zwolenników czy przeciwników ??????.

My jesteśmy jego zwolennikami i dla nas tylko części które zrobił są prawdziwymi sw .

użytkownik usunięty
Gokussb

Lucasa za dużo można pochwalić, szczególnie za starą trylogię, bo jeśli chodzi o prequele to dużo można mu zarzucić. No to teraz pozostaje Ci mieć pretensje do "Gregory'ego" bo sam sprzedał prawa Disneyowi.

ocenił(a) film na 3

Nie mam pretensji do Gregora o sprzedanie praw Disneyowi po prostu zrobił błąd i tyle .

Hejterzy Prequeli zniszczyli sw plując na Lucasa

użytkownik usunięty
Gokussb

Prequele miały trochę wad a niektórzy mieli inne oczekiwania i dlatego byli zawiedzeni.

ocenił(a) film na 3

Tak ale ; zamiast na Lucasa pluć mogli z sw dać sobie spokój . Co sądzisz o tym ?

użytkownik usunięty
Gokussb

Sądzę, że "Gregory" od tego plucia na niego z powodu prequeli dostał załamania nerwowego.

ocenił(a) film na 2

No właśnie, "podobno".

Wyrażam swoje zdanie, mam do tego prawo i mnie to nie męczy, a jak ciebie męczy to nie czytaj. Ja przecież doskonale wiem, że nikogo tu nie przekonam i niczego nie zmienię, ale ja i wielu innych ubolewamy, że zaserwowano nam kopię i czasami po prostu chcemy to wyrazić słownie, zwłaszcza że Disney będzie jeszcze maltretował SW przez wiele lat.

użytkownik usunięty
Ryloth

A tak nie jest? Pewnie wyraziłeś je dawno temu, każdy już wie co o tym sądzicie i jak bardzo ubolewacie.

ocenił(a) film na 2

I dobrze. Lubię się udzielać na filmwebie, zatem nie mam nic przeciwko napisaniu kolejnych paru zdań krytyki na temat tego nieporozumienia jakim jest TFA, jeśli akurat trafię na jakiś ciekawy temat. Tylko tutaj to akurat nie zacząłem od krytyki TFA, tylko zwróciłem autorce uwagę, że nazywanie filmu "wybitnym" zanim jeszcze miał premierę, jest trochę śmieszne.

ocenił(a) film na 3

będziemy ZAWSZE narzekać na TFA

ocenił(a) film na 3
Ryloth

Przepraszać nie musisz najmocniej bo nic nie zrobiłeś jak typka starboy to boli to jego problem .

ocenił(a) film na 2
Gokussb

To był sarkazm :D

ocenił(a) film na 3
Ryloth

ok ok

ocenił(a) film na 2
sentia

A sentia jak zwykle lubi tylko tych, co mają takie same zdanie. Koszmar...

No jak widzę nadal preferujesz antagonizmy, ale mogłabyś przynajmniej zabrać stąd tego swojego denisa, ale ty pewnie pochwalasz takie zachowania. Pisanie "żryj gruz" jest spoko, ale krytyka filmu już nie.

ocenił(a) film na 3
Ryloth

200% racji przyjacielu masz

Ryloth

Masz rację... to by wyjaśniało dlaczego kocham mojego partnera...Który gardzi TFA..
weź się chłopie ogarnij

ocenił(a) film na 2
sentia

Miłość wszystko wybaczy ;)

ocenił(a) film na 3
Ryloth

lepiej uczynisz jak z Wort801 będziesz unikał gadki na temat TFA .

Jemu podoba sie 7 część nam nie . On ma klapki na oczach

ocenił(a) film na 2
Gokussb

Porozmawiać zawsze można ;)

ocenił(a) film na 3
Ryloth

masz tu racje . Znikam ide milionerów oglądać

ocenił(a) film na 3
Ryloth

ktoś sie pod oro podtrzył

ocenił(a) film na 3
wort801

Nie mogę przejść obojętnie jak tak Rylotha krytykujesz .

I wytłumacz mi jaka sytuacja jest inna w 7 części ?????? To jest będzie i pozostanie kopa czwartej części .

Gokussb

Czytaj że zrozumieniem ....poza tym nie będę z tobą dyskutował.

ocenił(a) film na 3
wort801

wort jakbyś znał sytuacje to wiedziałbyś że ; dzięki Ryloth wróciłem na to konto ,pomógł mi bardzo .

ocenił(a) film na 6
michal98_filmweb

Ja w ogóle nie rozumiem jak można I i IV część porównywać... to już serio trzeba coś fiu fiu z głową mieć.
No ale cóż, niech robią co chcą.
A co do durnych pomysłów na spin-off, to pomysł przybliżenia nam bardziej postaci Hana czy Obi-Wana nie wydaje się chyba taka zła.

ocenił(a) film na 5
TheDrolix

Ty myślałeś, że ja tak na poważnie porównywałem? Też mnie śmieszą te porównania, że VII to kopia IV.

ocenił(a) film na 6
michal98_filmweb

chodziło mi o to: http://www.starwarsringtheory.com/

Ryloth

Rey nie jest Lukiem, zupełnie inna postać.
Palpatine uznawał tylko ciemną stronę. Snoke cały czas mówi o balansie, równowadze. inna filozofia.
Przebudzenie Mocy ze sobą najwięcej nowości, ze wszystkich częsci.

Venetor

Przebudzenie Mocy niesie ze sobą najwięcej nowości, ze wszystkich częsci.*

ocenił(a) film na 3
Venetor

A jakie nowości oferuje Przebudzenie Mocy ??????????? Przecież to istny plagiat Nowej Nadziei

Gokussb

wiele nowości. Był już temat na forum, ktoś wszystkie wymienił.
m.in. nowe moce - czytanie w myślach.
z sequeli tylko TESB pokazało coś nowego w tym aspekcie- telekinezę.
reszta powielała co było, a prequele tylko obrzydziły midichlorianami.

ocenił(a) film na 3
Venetor

lepszego dowcipu wymyślić nie mogłeś .

TFA i nowości ??? hahahahahaha . Nic z nowości tam nie ma to jest i pozostanie kopią 4 epizodu

Gokussb

głupi czy troll? właśnie jedną podałem.