Film pewnie będzie wybitny ale pewnie znajdzie się masa osób (dziwnym trafem większość z Polski) która zjedzie ten film od najgorszych, że już nawet era prequeli była lepsza... Pewnie będą się czepiać nawet najkrótszych scen o to że są kopią "Imperium Kontr Atakuję". Lecz z drugiej strony będą wołać że lepiej by było gdyby pojawił się drugi Vader, zamiast nowego i pomysłowego Kylo Rena.
Lecz my (normalni ludzie) pójdziemy szczęśliwi do kina, ciesząc się że wyszły kolejne SW i wyjdziemy czekając na kolejne :)
Pozdro.
Strzelam, że będzie podzielenie na psychofanów i antyfanów... Potem dojdą dopiero normalni komentujący.
100% prawdopodobne !
Przecież już TheDrolix uznał, że film będzie genialny. Bo przecież, to oczywiste....
Już nie wiem.
Z jednej strony, wszystkie zwiastuny potwierdzają, że będzie Imperium Kontrkontratakuje....
A to, że historia powinna zostać napisana (ogólny koncept) przed premierą 7, tylko mnie w tym utwierdza.
I nie wiem jak uznasz ale ; Jeżeli star wars 8 okaże sie imperium kontratakuje 2 ,będzie to badziewie 2017 roku ,czy nawet odgrzewany kotlet .
Dla mnie jak najbardziej, będzie to porażka.
Ale już widziałem komentarze, że jeśli będzie kopią to bardzo dobrze...
ci fanatycy Disneya mają po prostu klapki na oczach ,i zamiast je zdjąć to mają je założone .
Zgodzisz sie tu ?? . Ja czekam na film solo story ,i mam nadzieje że ten film sprawi że TFA sie schowa .
Z jednej strony, jakby nagle najpopularniejsze teorie by się sprawdziły, to twórcy pokazaliby, że nie mieli pomysłu.
Ja będę się trzymał głównych części. O Solo za bardzo teraz nie myślę.
To może sie okazać prawdą że twórcy nie mają pomysły na trylogie . I zamiast wymyślić coś nowego robią kopiuj wklej