Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261218
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

ZWIASTUN !!!

ocenił(a) film na 10

JEST PIERWSZY ZWIASTUN NA CELEBRATION ANAHEIM !!!!!!
Robi wrażenie i ta spalona maska Vadera *.* i Chewie i Han na końcu <3

użytkownik usunięty
Ryloth

ano to mam na uwadze dość dużej za bardzo się nie nakręcam, ale i tak jak by nie było

to zwiastun Niezwykłej podróży, i pustkowia też były genialne, a kurdę filmy były słabe w porównaniu do Lotra stąd też bitwa mnie nie dziwi że była słaba, liczę że tu będzie inaczej.

ocenił(a) film na 7

No oby:)

kamilxxx09

Cytuje ..Plastikowe roboty?? Kudłata małpa? W zoo takie też są. Pare efektów rodem z filmów sprzed 15 lat? No litości...
Kamilku wyrażanie opinii to jedna a drugie to prowokowanie fanów a sam robiłeś awantury jak ci hobbita atakowali ....No litości Kamilku potem się dziwisz że są awantury ..

ocenił(a) film na 6
wort801

O hej! :) jak tam wrażenia po? Mi ta zmasakrowana maska się podobała najbardziej. A szturmowiec nadal mnie irytuje jakoś :P Wiadomo kogo gra Andy?

calays

Andy nie wiadomo jeszcze kogo zagra ale są podejrzenia że starożytnego Sitha mi się podobało powiem szczerze ale ja jestem nie obiektywny no wiesz jestem fanem :) czytało się komiksy i grało się :) wiec to jest moje ulubione uniwersum :)

ocenił(a) film na 6
wort801

Ja powiem szczerze pójdę ze względu na niego na film. A jak przy okazji jeszcze coś mi się spodoba w trakcie filmu to tylko na plus :)

wort801

Czy ja obraziłem fanów? Nie. To moja opinia. Nie musicie jej akceptowac, ale nie powinniście tez poddawac jej krytyce.

kamilxxx09

cytuje Kudłata małpa?? no fajnie ....Pare efektów rodem z filmów sprzed 15

wort801

I? I co? Moja opinia.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

A jesteś w stanie przyjąć do wiadomości "opinię" o wpół dokończonych renderach Smauga, orków, konia Legolasa czy płynnego złota?

użytkownik usunięty

Gdzie ludzie mają argumenty ty posiadasz widzimisie, które z łatwością można obalić.

Plastikowe roboty.
http://youtu.be/A_K10fX9DSY
http://www.slashgear.com/spherical-droid-bb-8-rolls-onstage-at-star-wars-celebra tion-2015-16379438/
tak misiu, metalowe roboty.

Kudłata małpa.
http://www.ossus.pl/biblioteka/Wookiee

Efekty sprzed 15 lat.
http://s2.blomedia.pl/gadzetomania.pl/images/2013/07/wiedzmin-kadr-2-382776.jpg
http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/281/files/2015/04/StarWars_ForceAwa kens_Trailer2_01.jpg

Wow wrzuciłeś linki, brawo. Idziemy ucztować.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
JBridges

lolmikiego już zbanowano. Pisz tak dalej, to bd miał to samo.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

A ty czujesz się tak bezpiecznie przepraszam? Już zabłysłeś równie niestosownymi komentarzami.

kamilxxx09

Spokojnie ten los w końcu i ciebie spotka ....

ocenił(a) film na 5
wort801

Cytując użytkownika S_T_P: "Kamil to mega-fan Hobbita, który regularnie najeżdżał na SW głównie dlatego, że twórcy nowych epizodów mówią o używaniu makiet i ograniczaniu efektów komputerowych do minimum co absolutnie nie zgadza się z podejściem Pitera Jack$ona nastawionego na tanie jarczmarczne efekciarstwo. No cóż, Hobbita wszyscy widzieli, wielu nawet nie ma zamiaru oglądać ponownie tragicznie spartaczonej Bitwy 5 armii, i wszystko wskazuje na to, że SW Hobbitowi nieźle dadzą popalić zarówno pod względem zarobionych dolarów, Oscarów jak i recenzji. Zgryzota i strach dopadają naszego Kamila :-P Kamilu jest czas odszczekać herezje na temat SW i przyznać że z Hobbitem nie za bardzo się udało... :-P"

Zgadzam się z tym komentarzem całkowicie. Kamil będzie najeżdżał na "Star Wars" przy każdej okazji. Wystarczy zauważyć, że napisał dwa negatywne komentarze do tego samego teasera. Najpierw do wersji angielskiej: "Bardzo średnio to wygląda. I co ma mnie tu zachęcić do obejrzenia tego filmu w grudniu? Plastikowe roboty? Jak zechce to obejrzę Transformers, chociaz to też shit. Kudłata małpa? W zoo takie też są. Pare efektów rodem z filmów sprzed 15 lat? No litości..." Potem do wersji z polskimi napisami: "Beznadzieja jak ta cała seria zresztą." - To jawna prowokacja, bo jaki inny cel mu przyświecał, żeby dać dwa komentarze do tego samego materiału filmowego.

Tak naprawdę to żal mi go, bo na kim on się mści? Jedyną osobą którą naprawdę powinien obwiniać jest Peter Jackson, który zmasakrował jedną z najlepszych książek mojego dzieciństwa. My nie ponosimy żadnej winy bo nie mieliśmy wpływu na wygląd "Hobbita".

ocenił(a) film na 6
matysek150

Ej ja będę oglądać jeszcze raz Bitwę ! :D czekam na EE nadzieja umiera ostania :D co jak co, ale 1 część jest zajebiście zrobiona taka jak książka.
Co do kamila i GW, mam wrażenie, że to jest jego hobby, skończyło się forum Hobbita to musi być coś "nowego". Szkoda, że tak to wgląda. Ja nie pałam miłością do GW ale nie mam zamiar mówić, że film pewnie będzie słaby a zwiastun to porażka tylko dlatego, że chwyta mnie np. zazdrość, że w nowych GW nie ma sztuczności a w filmie który uwielbiam no niestety co nieco złego jest. Brawo dla twórców GW i tyle;) Mnie zwiastun się podobał technicznie choć przyznam, że 1 zwiastun podobał mi się bardziej jeżeli chodzi o wprowadzenie w klimat.

ocenił(a) film na 5
calays

Ja też czekam na EE "Bitwy" choć nie spodziewam się cudów. Masz rację, pierwsza część poza kilkoma mankamentami był bardzo dobra, niestety nie mogę tego samego napisać o pozostałych częściach. Co do Kamila to wydaję mi się, że on nie może żyć bez kłótni i specjalnie prowokuje by do nich doprowadzić. Ja na pewno będę obiektywny w ocenie filmu, jestem takim samym fanem uniwersum Śródziemia jak i Gwiezdnych Wojen (trzy najnowsze części oceniłem nisko, bo mi się nie podobały), więc jeśli siódma część będzie słaba to ją nisko ocenie, ale to raczej niemożliwe bo zapowiada się coś iście epickiego :)

ocenił(a) film na 6
matysek150

UWAGA!
http://images.fandango.com/MDCsite/images/featured/201504/battle-of-jakku.jpg
Powyższy kadr ogłaszam w ciemno najlepszym kadrem 2015 roku. W ogóle trailery przygotowują nas na piękne zdjęcia.

ocenił(a) film na 5
Banner

Popieram :)

ocenił(a) film na 8
matysek150

I ja. Byłam pod wrażeniem tego ujęcia :).

ocenił(a) film na 5
Banner

Ten początek najgorszy. Potem bardzo dobre ujęcia przez niecałą minutę. Potem znowu masakra. W sumie, nawet ta minuta nie jest w pełni dobra.

kamilxxx09

Kamil ale ty masz problem nie chcesz to nie oglądaj ...

wort801

Nie mam problemu. Żadnego. To ten teaser ma problem.

kamilxxx09

http://www.youtube.com/watch?v=OMOVFvcNfvE
Jak widać po ocenach na youtube to teaser nie ma problemu tylko ty .

użytkownik usunięty
JBridges

tak się składa że ty też nie pokazujesz popisów dobrych manier... jestem ciekawy czy w szkole też tak szczekasz kolegom?

użytkownik usunięty
JBridges

Tak, tak komentarz na twoim poziomie...

Jak tam ci poszedł egzamin gimnazjalny apropos "szczekania z kolegami ze szkoły" no pochwal się. Chętnie się dowiem na jakim poziomie jest twoja edukacja.

użytkownik usunięty
HellDeath

Nie prowokuj z innego konta...

użytkownik usunięty
HellDeath

Może tak może nie a nawet jeśli mam to nie jesteś upoważniony na zobaczenie tych dowodów. A teraz żegnam idę ogłądać Agenci tarczy

hahaahaahaha.... nic nie masz i przestań udawać święteko bo akurat na twoje przewinienia mam niezłe dowody i już nie jedna osoba zgłaszała twoje multikonta...

użytkownik usunięty
HellDeath

Tak samo twoje konta zgłaszały ze 3-4 osoby!

A właśnie ciekawe kto jest upoważniony do likwidacji twoich kont. Bo ile to już ich zbanowano 10? 15?

użytkownik usunięty
HellDeath

Siebie możesz wykluczyć a ty przebiłeś i tak wszystkich i skończ mi spamować.

użytkownik usunięty
HellDeath

nie zamęczam tak się składa że ty pierwszy zaczepiłeś mnie mój drogi, teraz jest na forum filmów marvela a gdzie ciebie nie ma tam jest spokój żegnam.

Idź sobie popłacz w kącie i zbawiaj filmweb.

użytkownik usunięty
HellDeath

na serio nie spodziewałem się po tobie sensownego komentarza...

wort801

http://www.youtube.com/watch?v=wCc2v7izk8w sorry ten miał być

wort801

Utwory Biebera i Gagi tez mają takie noty.

kamilxxx09

haha lepszego komentarzu nie mogłes wymyslec ...

użytkownik usunięty
kamilxxx09

I See Fire także.

użytkownik usunięty