Przy obsadzaniu roli głównego bohatera, Davida Lurie, brany był pod uwagę Ralph Fiennes. W końcu wybrali Johna Malkovicha. Jak dla mnie, to mniej pasuje do tej roli, ale to i tak lepiej niż np. jakiś Tom Hanks czy Kevin Costner :-)
j. w. John Malkovich- świetny aktor i w ogóle szacun, ale jako David Lurie coś niezbyt mi pasuje... Ale zobaczymy.
Mimo, że nam nie pasuje Malkovich, to zwiastun pokazuje, że chyba będzie dobrze. W końcu to znakomity aktor, jak by nie było.
czy ktos moze mi powiedziec kiedy jest polska premiera tego filmu? a może juz była?? wczoraj byłam w kinie i widziałam zwiastun tymczasem widzę, że swiatowa premiera miała miejsce dość dawno, uwielbiam ksiązke bardzo chciałabym zobaczyć film
Z tym filmem jest w ogóle jakaś tajemnicza sprawa, bo choć premierę światową miał dawno, to jednak nic o nim nigdzie nie słychać, trudno znaleźć jakiekolwiek informacje - tak, jakby nie był w szerokiej dystrybucji. Słyszałem coś kiedyś o polskiej premierze w marcu, ale na razie to ucichło. Jednak zwiastun polski jest, więc może jednak?