PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128323}

Handel

Trade
2007
7,2 17 tys. ocen
7,2 10 1 17482
4,8 4 krytyków
Handel
powrót do forum filmu Handel

Hej, niech mi ktoś powie jak ten film się skończył bo mi się wcięło jak kevin kline usiłuje tą małą uratować i ona wraca z łazienki z zakrwawionymi rękami. Nie wiem co działo się później, a fajnie byłoby się dowiedzieć:) Także doceniam wszelkie (realne i zgodne ze scenariuszem) zakończenia. Pomożecie?

Arwen

Manuel powiedzial tej gosciowie, ze policjant przeszedl probe. Wyszli z domu, w tym momencie zakradajacy sie Jorge przywalil kluczem do kol w ryj Manuelowi, gosciowa wyciagnela bron, zaroilo sie od policji i ich pozamykali. Bylo jeszcze wymowne spojrzenie policjanta na to gosciowe (to chyba jego zaginiona corka?). Rodzenstwo wrocilo do Meksyku, policjant wrocil do zony z nowym kotem. W Meksyku juz na miejscu Jorge zabil nozem jednego z tych porywaczy. Po paru sekundach wyszlo dziecko, widzac zwloki na ziemi i krzyczac "Papa!". Zszokowana mina Jorge i napisy koncowe.

Keremere

Wielkie dzięki:) Swoją drogą z tą sceną końcową to nawet interesujący pomysł

Keremere

też tak podejrzewałam z tą zaginioną córką:) ale nie, chyba to nie ona była..

gaea

oczywiście, że to była ta zaginiona córka.

Binula

no niby tak, ale jakas taka za stara sie wydawala, ile lat mogla miec ta corka, 20?

Cadd

to nie zostało powiedziane, a jeżeli tak, to nie pamiętam. Aktorka, która grała tę córkę/niecórkę ma normalnie bodajże brązowe oczy i celowo założyli jej niebieskie soczewki. Wiadomo po co;-)