PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=520860}

Hansel i Gretel: Łowcy czarownic

Hansel and Gretel: Witch Hunters
2013
6,4 89 tys. ocen
6,4 10 1 88988
5,1 17 krytyków
Hansel i Gretel: Łowcy czarownic
powrót do forum filmu Hansel i Gretel: Łowcy czarownic

Nie widziałem jeszcze, ale patrząc na trailery, kroi się niezła kaszanka... ;] Jak wy myślicie?

bbbosa

Kto co lubi.Ambitne kino to to nie będzie ale warto czasem zobaczyć coś takiego dla rozrywki.

terron

Warto. Tylko jak zobaczyłem zwiastuny, to uświadomiłem sobie, że to będzie coś na miarę Starcia Tytanów niestety xD. Oczywiście - nie chcę prorokować, ale boję się na to wybierać do kina.

bbbosa

jak nie lubisz takiego kina to nie wart po co marnować kasę na coś co nie przypadnie do gustu.To jak z reklam wynika będzie widowisko jak van helsing i podobne.

terron

źle mnie rozumiesz. lubię oglądać takie filmy dla rozrywki, po prostu ten sprawia wrażenie słabego... Jaś z Małgosią mają miny, jak Rambo (weterani wielu wojen, pełen szpan, rynsztunek rodem z Van Helsinga, nawet Bond by się nie powstydził tych niektórych wynalazków), to wszystko okraszone tonami efektów specjalnych... Zanosi się na kolejne Starcie Tytanów.

bbbosa

raczej van helsing 2

terron

możliwe...

ocenił(a) film na 4
bbbosa

takie same odczucia mam. z jednej strony chcę kliknąć nieporozumienia bez oglądania tego filmu, a z drugiej jednak intryguje mnie, żeby owe dzieło zobaczyć- z czystej ciekawości. konflikt tragiczny.

kapi_kapusta

nie no - aż tak to nie mam, żebym oceniał film bez obejrzenia go xD. nie chcę też pisać, że na pewno będzie fatalny, ale czuję pismo nosem i wydaje mi się, że się nie pomylę. dziś premiera, to pewnie więcej ludzi się tu odezwie i napisze co i jak ;]. swoją drogą - kampania reklamowa (przynajmniej w internecie) dość imponująca, więc ciekawi mnie ile osób zwabi do kina?

ocenił(a) film na 1
bbbosa

Ponoć dużo krwi, golizny i czarnego humoru. Porządnie nakręcony.

ocenił(a) film na 8
bbbosa

właśnie jestem w trakcie oglądania, a dokładniej przy 15 minucie. i jak na razie jest dobrze, zobaczę jak się rozkręci czy nie zmienię zdania :D

bbbosa

Przed chwila wrocilem z kina i nie zaluje. Podobalo mi sie, cos w pomiedzy Van Helsingiem a Underworld.
Nie pamietam zwiastunu, ale wydawalo mi sie ze akcja dzieje w zimie, a tu ni platka sniegu, chyba plakat mnie zmylil.

morgoth_1973

szłam na film z nastawieniem 'zmarnuje pieniądze', a tu jednak rozczarowanie, bo całkiem dobry jest :) niestety grają tylko 3D, którego ja osobiście nie lubię, no i pod tym względem mało efektów 3D w filmie było. ale fabuła dobra. z czystym sumieniem mogę polecić.

darlinka5

no właśnie patrzę po ocenie ogólnej i ku mojemu zaskoczeniu - film chyba ma się dobrze... nadal trochę boję się na to wybrać do kina (na "Igrzyskach Śmierci" się niestety zawiodłem), ale zaczynacie mnie przekonywać, że może faktycznie warto wyskoczyć w środę : D

ocenił(a) film na 7
bbbosa

Fajny filmik w ramach lekkiej rozrywki. Tak należy go traktować i jest całkiem nieźle. Jeżeli ktoś ma ambicję względem tego filmu to będzie bez wątpienia rozczarowany.

pyrtles

już słyszałem, że warto się wybrać i odstresować, a 3D całkiem nieźle zrealizowane. bardziej boję się o linię fabularną: film się jednak lepiej ogląda, kiedy jest on O CZYMŚ i kiedy aktorzy GRAJĄ. ;] pożyjemy zobaczymy.