Naprawde dobry film a ci co pisza ze taki i owaki to wiesniaki co chcą coś pokazac!!! ze niby sie znaja na filmach hahaha
Na przyszłość, używaj innych określeń na ludzi z których opinią się nie zgadzasz.
Możesz kogoś obrazić.
Nie mam zamiaru nikogo obrażać ale jesli ktos nie lubi tego typu filmow to niech nie oglada i nie ocenia tak?? Ja nie lubie filmow typu spiderman czy batman wiec ich nie ogladam bo chocby nie wiem jak byly dobrze zrobione to i tak dam niska note
A Ty jesteś znawcą? Tylko znawcy mogą oceniać filmy? Słyszałeś może o czymś takim jak gust?
wiem co to jest gust i dlatego jesli film nie jest w moim guście to go nie oglądam bo wiem ze go slabo ocenie a nie na tym to polego prawda?? Jesli film w moim "guscie" mnie zawiódł to wtedy daja mu niska note
Nie mieszkam na wsi ani z niej nie pochodzę - film dostał ode mnie 2.
Przed 1 uratowała go tylko czołówka (ta animowana).
Myślałem że sobie jaja robisz ale zobaczyłem twoje ulubione filmy - "Dobranoc Mamusiu" itp. to prawie spadłem z krzesła :P Skąd się biorą tacy jak Ty?
Dla mnie film rewelacja 8/10
wieśniecki jest twój komentarz ukazujący jakim płytkim i zakompleksionym człowieczkiem jesteś!!!
Znasz w ogóle znaczenie tego słowa chłopczyku?? Co ma wspólnego mój komentarz z zakompleksieniem ??? Skąd sie biorą tacy ludzie jak ty na tej Planecie????