PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324943
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

kolejna zabawa

ocenił(a) film na 7

mam pomysł na grę. Ułużmy HP 8. Każdy nich dopisyje po jednym zdaniu ąż w końcu napiszemy książke. ( podpatrzyłem gdzieś te gre) można ożywiać postacie oraz zmieniać bieg wydzrzeń z poprzednich części ja zaczne:

Harry jak zwykle wieczorami siadał przy klatce i rozmawiał z Hedwigą...

p.s
miłej zabawy :)

ocenił(a) film na 9
Lexie

tak załóż xD

ocenił(a) film na 7
no_bo_co

to będzie typowy plagiat

użytkownik usunięty
Jake14

co tu tak cicho??? napisalabym coś ale, nie mam zzbyt wielu pomyslów :P

ocenił(a) film na 7

no dobra to piszę
a więc...
Dumbeldore zaczął opłkiwać swój członek. Puchatek chciał to wykorzystać lecz w tym momęcie Harry rzucił sie na niego chwycił go za przyrodzenie i ciągnął z całej siły. Kubusiowi łzy napłyneły do oczu i póścił różdżke. Potter chwycił ją wskazał na puchatka machnął różdżką mówiąc
- avada kedavraaa!
Kubuś zginął
Potem wskażał na chu*** dumbeldore'a i krzyknął
- reparo
członek zcalił się i dyrektor zaczą podskakiwać z radości.
Potem zrobił to samo z głową rona i przyjaciel naprawił się. wstał i powiedział:
- Stary ale mnie dynia napierdziela, jakby mi się rozpadła. Słuchaj...- poprosił tonem niesprawiedliwie zbitego psa- wygląda na to że zabalowaliśmy i urwał mi sie film, jeśli byliśmu też w burdelu nie mów Hermionie. Wiesz jaka ona jest- kocha zasady. Wyzwałaby mnie gdyby się dowiedziała że przed seksem sie poprosiłęm tek dziwki o zgode czy mógłbym jej wsadzić

ocenił(a) film na 8
Jake14

-Ron, debilu nie jesteśmy w burdelu- powiedział Harry. Nagle szczęśliwy Dumbledore zaczął się bawić bazooką puchatka i zanim Ron zdążył się spytać, gdzie są, jego łeb wyleciał przez okno.

ocenił(a) film na 6
Altair9

nagle Moody sie pojawił i zamknął harry'ego w pace