https://www.facebook.com/photo.php?v=10151241173951807 jeszcze tylko 3 dni:].
Uwielbiam takie niespodzianki :) Dzięki wielkie dobry człowieku za te wieści! Specjalnie na tę okazję otworzę jakąś dobrą whisky i czuję że obejrzę trailer kilkadziesiąt razy jednego wieczora :)
Czyli 22 września może wyjść n owy videoblog związany z powstaniem trójki po części oraz z postprodukcją.
Kamil weź Ty się człowieku uspokój, w każdym temacie psujesz atmosferę, odbiegasz od toku normalnej rozmowy i po prostu trollujesz. Dobrze się czujesz z tym, że chyba w każdym użytkowniku forum robisz sobie wroga? Wk*rwia czytanie kolejnych Twoich prowokacji. A czytanie jest nieuniknione, bo w każdym temacie się wypowiadasz.
Ogarnij się to marvolo zaczął pisać że by się śmiał jakby zwiastun okazał się klapą. To on jest prowokatorem na tym forum nie ja.
prowokatorem to ty jestes, marvolo wyrazil swoje zdanie na temat tego filmu a ty zaatakowales zaraz batmana, jak taki niby madry jestes to nie reaguj na "prowokacje" gdyby nie twoj wpis to nie bylo by klotni
ogarnij sie chlopie w koncu...
ja zwrocilem uwage ze on zawsze musi miec ostatnie slowo i wywoluje klotnie, potem sie dziwi ze tak jes tnielubiany
spokojnie, olej kamilxxa. po tym co zrboil na gra o tron, tdkr oraz forum INNE wszyscy zglosili go na bana. niestety adini sa teraz bardzo zajeci ale juz wkrotce dostanie on bana
Tak się składa że na grze o tron nie trollowałem ani na INNE też nie. Jak żeś ślepy to udaj się do okulisty.
Hobbit to mój najbardziej wyczekiwany film. I bardzo mi szkoda, że "największy fan Hobbita na forum" obrzuca błotem inne filmy, które też mają swoich fanów.
Przecież ja nic nie obrzucam. Zrozum że ktoś ma takie samo konto jak ja i się podszywa. Tak trudno zrozumieć? Też jestem fanem Tolkiena i tym samym Hobbita jak ty i inni na tym forum i nikogo nie obrażam ale nic nie poradzę że istnieją debile którzy podszywają się pod innych, prowokując do kłótni.
To już twój problem. Może parę miesięcy coś pisałem złego na forum Batmana i owszem z tym się zgodzę ale to tylko dlatego że fani Batmana obrzucali błotem Hobbita. Na innych forach nic nie pisałem.
O nie. To ty obrzucałeś błotem Batmana i dałeś mu 1. A fani Batmana przyszli tu i przez ciebie ucierpiał Hobbit.
Ty go wspomagasz.... no nieźle... zaraz się okaże, że forum Hobbita i w ogóle informacje o filmie i żywa pamięć o nim to Twoja zasługa :D:D:D
Bardzo śmieszą mnie Twoje wypowiedzi chłopczyku i zalecam częściej siedzieć w książkach i na zajęciach pozalekcyjnych... wyjść ze znajomymi na piwo (jeśli Ci rodzice pozwolą), niż siedzieć na forach i wypisywać bzdury.
Uspokoisz się wreszcie? Gdybym był Twoim rodzicem i widział jak szalejesz na forach, dawno bym Ci odciął internet i zagonił do książek...
hahahah rozwaliłeś mnie. Tak się składa że do książek mnie nikt zaganiać nie musi. Idź zbierać swoje mieczyki i podniecać się na widok Kiliego.
Uwielbiam jak Peter się wypowiada. Ten spokój i luz jest niesamowity. Super gość.
Poza tym pokazał aż 5 sekund z trailera, bo napis Hobbit na pewno z niego pochodzi.
Ma się pojawić w sieci o 2 00 czasu nowozelandzkiego 20 września. Może ktoś umie przeliczyć na polski czas.
Skoro mają dać 20 września o 2 w nocy trailer... to biorąc pod uwagę różnicę czasu a więc -10h, trzeba przyjąć, że u nas trailer pojawi się o 16-tej :-)