PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425275
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151241173951807 jeszcze tylko 3 dni:].

ocenił(a) film na 10
Emppu

wow , a miało być 22.09 heh to odliczamy

ocenił(a) film na 9
Emppu

super

ocenił(a) film na 10
Emppu

Uwielbiam takie niespodzianki :) Dzięki wielkie dobry człowieku za te wieści! Specjalnie na tę okazję otworzę jakąś dobrą whisky i czuję że obejrzę trailer kilkadziesiąt razy jednego wieczora :)

ocenił(a) film na 10
Spooky82

W końcu jest co świętować ;D

ocenił(a) film na 9
Emppu

Ciekaw jestem o której godzinie będziemy mogli go oberzjeć

ocenił(a) film na 10
cinek0122

pewnie popołudniu:D

ocenił(a) film na 10
Emppu

Czyli 22 września może wyjść n owy videoblog związany z powstaniem trójki po części oraz z postprodukcją.

Emppu

Haha ja bym się śmiał, gdyby ten trailer okazał się klapą/nudą.

marvolo_1998

Ja się śmiałem jak TDKR okazał się klapą.

kamilxxx09

Mylisz się. Ty nawet TDKR nie widziałeś. LOL

marvolo_1998

Tego nie wiesz.

kamilxxx09

A po 2. rozmawiamy o Hobbicie a nie o TDKR trollu. Więc nie zaczynaj znowu kłótni botku.

marvolo_1998

To ty sprowokowałeś łosiu

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Kamil weź Ty się człowieku uspokój, w każdym temacie psujesz atmosferę, odbiegasz od toku normalnej rozmowy i po prostu trollujesz. Dobrze się czujesz z tym, że chyba w każdym użytkowniku forum robisz sobie wroga? Wk*rwia czytanie kolejnych Twoich prowokacji. A czytanie jest nieuniknione, bo w każdym temacie się wypowiadasz.

Strider_

Ogarnij się to marvolo zaczął pisać że by się śmiał jakby zwiastun okazał się klapą. To on jest prowokatorem na tym forum nie ja.

kamilxxx09

prowokatorem to ty jestes, marvolo wyrazil swoje zdanie na temat tego filmu a ty zaatakowales zaraz batmana, jak taki niby madry jestes to nie reaguj na "prowokacje" gdyby nie twoj wpis to nie bylo by klotni

ogarnij sie chlopie w koncu...

mailer

Spadaj

kamilxxx09

Ogarnij sie chłopczyku, bo ci żyłka pęknie.

marvolo_1998

ja zwrocilem uwage ze on zawsze musi miec ostatnie slowo i wywoluje klotnie, potem sie dziwi ze tak jes tnielubiany

marvolo_1998

spokojnie, olej kamilxxa. po tym co zrboil na gra o tron, tdkr oraz forum INNE wszyscy zglosili go na bana. niestety adini sa teraz bardzo zajeci ale juz wkrotce dostanie on bana

mailer

Już kiedyś sie z tym trollem kłóciłem. :p

mailer

Tak się składa że na grze o tron nie trollowałem ani na INNE też nie. Jak żeś ślepy to udaj się do okulisty.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Dlaczego zrobiłeś z siebie debila?

ocenił(a) film na 8
szymon0018

U katolików to normalne.

jukatos

Gdzieś ty się podziewał przez ostatnie dni ?

ocenił(a) film na 8
klaudia15a

Tęskniłaś?

jukatos

Trochę. Twoje posty zawsze poprawiają mi humor.

ocenił(a) film na 8
klaudia15a

Miło to czytać, zawsze do usług.

szymon0018

Dlaczego sie wtrącasz?

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Hobbit to mój najbardziej wyczekiwany film. I bardzo mi szkoda, że "największy fan Hobbita na forum" obrzuca błotem inne filmy, które też mają swoich fanów.

szymon0018

Przecież ja nic nie obrzucam. Zrozum że ktoś ma takie samo konto jak ja i się podszywa. Tak trudno zrozumieć? Też jestem fanem Tolkiena i tym samym Hobbita jak ty i inni na tym forum i nikogo nie obrażam ale nic nie poradzę że istnieją debile którzy podszywają się pod innych, prowokując do kłótni.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

chmmm chyba że tak. Ale i tak ci nie wierzę ;)

szymon0018

To już twój problem. Może parę miesięcy coś pisałem złego na forum Batmana i owszem z tym się zgodzę ale to tylko dlatego że fani Batmana obrzucali błotem Hobbita. Na innych forach nic nie pisałem.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

O nie. To ty obrzucałeś błotem Batmana i dałeś mu 1. A fani Batmana przyszli tu i przez ciebie ucierpiał Hobbit.

szymon0018

Hobbit ucierpiał??? No raczej nie bo ja jeszcze go wspomagam. Ale nie chcę się kłócić. Cześć.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Ty go wspomagasz.... no nieźle... zaraz się okaże, że forum Hobbita i w ogóle informacje o filmie i żywa pamięć o nim to Twoja zasługa :D:D:D
Bardzo śmieszą mnie Twoje wypowiedzi chłopczyku i zalecam częściej siedzieć w książkach i na zajęciach pozalekcyjnych... wyjść ze znajomymi na piwo (jeśli Ci rodzice pozwolą), niż siedzieć na forach i wypisywać bzdury.
Uspokoisz się wreszcie? Gdybym był Twoim rodzicem i widział jak szalejesz na forach, dawno bym Ci odciął internet i zagonił do książek...

khazad7_2

hahahah rozwaliłeś mnie. Tak się składa że do książek mnie nikt zaganiać nie musi. Idź zbierać swoje mieczyki i podniecać się na widok Kiliego.

ocenił(a) film na 9
Emppu

Cudownie! :-) A więc pozostały 3 dni do trailera! :-)

Emppu

huraaaaaa!!!

Emppu

SUUUUUUUUUPER :D Nareszcie :)

ocenił(a) film na 8
Emppu

Licząc ten dzień, czy następny? ;d

Emppu

Uwielbiam jak Peter się wypowiada. Ten spokój i luz jest niesamowity. Super gość.
Poza tym pokazał aż 5 sekund z trailera, bo napis Hobbit na pewno z niego pochodzi.

obleh

Ma się pojawić w sieci o 2 00 czasu nowozelandzkiego 20 września. Może ktoś umie przeliczyć na polski czas.

obleh

19 września, 16:00 czasu polskiego

obleh

Swoją droga to to info odnośnie godziny jest pewne?

ocenił(a) film na 9
Matt_888

Skoro mają dać 20 września o 2 w nocy trailer... to biorąc pod uwagę różnicę czasu a więc -10h, trzeba przyjąć, że u nas trailer pojawi się o 16-tej :-)

khazad7_2

To jak w końcu?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

ty głupi gnoju co masz z geografii ?

GeorgePatton

Panuj buraku nad swoimi emocjami.