PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425316
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151241173951807 jeszcze tylko 3 dni:].

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

hehe
zabawnie czytać post o takiej treści jeśli napisałeś go ty

GeorgePatton

Nie mam zamiaru się z tobą kłócić prowokatorze. Żegnam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
GeorgePatton

Ja ciebie nie wyzywam.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Przeczytaj sobie raz jeszcze moją wypowiedź. Zerknij na mapkę i od godziny 2 w nocy np. czwartku, odejmij 10h do tyłu... jaki dzień i jaka godzina Ci wyjdzie?
Oj... gimnazjum to faktycznie była porażka systemu edukacji jak widać...

khazad7_2

Dobra wal się.

kamilxxx09

Kulturalniej nie można było ?

ocenił(a) film na 9
marvolo_1998

Widocznie nie można było... ale czego się można po tym użytkowniku spodziewać? Nie słynie z kultury wypowiedzi ani z jakiejś specjalnej wiedzy... Widać to w wielu komentarzach. Jestem za tym by redakcja wystosowała pismo do jego rodziców z prośbą o szlaban na internet lub jego całkowite odcięcie ;)
Niestety względna anonimowość pozwala co niektórym dać upust swojemu prostactwu bez konsekwencji.
No ale nieważne, przestaję od dziś reagować na wpisy tego Chłopca...

marvolo_1998

Już pisałem że mi się pomyliło.

Emppu

0:24 - 0:28 złote litery jak złoto pod górą, a litera T błyszczy jak arcyklejnot :)

ocenił(a) film na 9
Emppu

I tak ma być ! :) Zawsze to 3 dni mniej do czekania :D Na pewno nas nie zawiedzie :)

ocenił(a) film na 9
Marvolo666

Z pewnością :-))) Jak tylko wrócę w środę z pracy, od razu ściągnę trailer w HD i odpalę na ekranie projekcyjnym :-))) Grunt to zrobić sobie niespodziankę miłą na maksa ;)
No i poza krótszym czasem oczekiwania jeden jeszcze fakt mnie cieszy o który każdy z Was zresztą wie... na ostatnią 3-cią część Hobbita na szczęście nie trzeba będzie czekać ROK od premiery 2 części... a pół roku. Ta informacja ucieszyła mnie w ostatnim czasie najbardziej :-)))))

Pozdrawiam,

ocenił(a) film na 9
khazad7_2

Wzajemnie :)
Trailer w najlepszej jakości to naprawdę fajne zakończenie dnia :) Szczególnie w nocy. Już nie mogę się doczekać, gdy usiądę w kinie pośród tłumu (mam nadzieje równie szalonego na punkcie Tolkiena jak ja) i rozpocznie się film...ten wszechobecny mrok, cisza i nagle głos Gandalfa...albo coś innego :D Moc większa niż w reaktorze Iron Mana xD

ocenił(a) film na 9
Marvolo666

I tylko czekać aż się również ukaże więcej materiałów muzycznych :-))) Na nie czekam tak samo jak i na sam film.
No nic... już jutro po pracy zobaczę to Dzieło :-))) Pozdrawiam,

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

Dobra, już wszyscy wiemy że masz projektor. Nie musisz wypisywać tego w każdym wątku...

Spooky82

Heh dokładnie:)

ocenił(a) film na 9
Emppu

A wiadomo o której godzinie? U nas będzie w nocy albo dopiero w czwartek. Zawsze tak jest.

mareczekp2

20 września o 2 w nocy będzie w Nowej Zelandii więc u nas chyba 20 września o 16 po południu.

mareczekp2

W środę o 16 :)

ocenił(a) film na 9
Matt_888

To ekstra :)

mareczekp2

Też się właśnie cieszę (mam nadzieję, że informacja o tej godzinie nowozelandzkiej jest prawdziwa) bo przeważnie możemy zwiastuny zobaczyć dopiero późno w nocy albo na następny dzień.

Matt_888

A nie w czwartek?

kamilxxx09

Jak w Nowej Zelandii będzie o 2 w nocy w czwartek to u nas o 16 w środę :)

Matt_888

A no tak zwracam honor. Dzięki za wyjaśnienie:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Kofwit

Przestań prowokować. Ja naprawdę nie mam ochoty się wykłucać.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

To po co odpowiadasz w każdym temacie, wiedz że czytanie twych wypocin sprawia mi dziką radość. Nie obrażaj ludzi to sam nie będziesz obrażany. ( mnie już kiedyś wyzywałeś?

Kofwit

Kiedy ja kogoś wyzwałem? Ogarnij się. Zwróciłem komuś honor a ty mówisz że obrażam. Żal mi cię człowieku.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Jednej osobie zwrócisz honor, bo faktycznie ma rację. Większość użytkowników ciebie uważa za samotnego, prowokatora, nie mnie. Umyj ząbki, paciorek i lulu. Niech ci się Gandalf przyśni.

Kofwit

Sam jesteś prowokatorem a teraz to pokazałeś swoim postem. Większość użytkowników to znaczy ty?

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem, czy nie widzisz co o tobie ludzie wypisują. Uwierz mi nie chcę cię już więcej obrażać, bo to nie ma sensu. Wstaniesz i znów zaczniesz od początku, swe praktyki. Trudno. Będę unikał tematy, w których piszesz. O ile to możliwe.

Kofwit

Ludzie nie wypisują o mnie już nic od kilku miesięcy. Masz stare info i albo jesteś zacofany w faktach albo po prostu chcesz zaśmiecić forum i sprowokować. Proszę, nie psuj miłej atmosfery. Wierz mi że wszystko jest już w porządku ale przez takich ludzi jak ty znowu wszystko wraca. Przestań wypominać innym błędy bo zrobi się tu jeden wielki bajzel.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Dobranoc, już lepiej skończyć dialog. Widzę, że wołam na pustyni. Pozdrowienia dla fanów. Oby jakoś dotrwać do środy. Spadam.

Kofwit

Pozdrowienia:) Oby do zwiastuna:)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Ostatnie pytanie? Czy nazwiesz mnie lub kogoś innego prowokatorem, jeśli oceni w grudniu film niżej niż 8? Liczę, że nie. Nara.

Kofwit

Nie nazywam tak ludzi bo każdy ma swoje zdanie. Niech sobie oceniają jak chcą. Mnie to nie obchodzi za bardzo:)

Emppu

Nowa fotka z trailera http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/204592_429011567134454_689 115649_o.jpg

Matt_888

I potwierdzone już info odnośnie godziny:
"We will be unveiling the new trailer [...] tomorrow, September 19th, at 7am PT / 10am ET on iTunes Movie Trailers. "
Co oznacza, że zwiastun pojawi się na iTunes o godzinie 16:00 CEST.

Matt_888

Super!

kamilxxx09

http://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/258717_10151087277179821_2 62753678_o.jpg
http://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/218976_10151087277059821_1 545413422_o.jpg
http://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/280430_10151087277399821_6 48389796_o.jpg

ocenił(a) film na 8
Matt_888

Nie mogę się doczekać:P

Emppu

3h 25 min :D