Hej, mam zamiar iść na 3d z napisami, nie wiem jeszcze czy do Mulitkina czy do IMAX, przeraziły
mnie niektóre opinie, ze obraz jest zamazany w Multi, mam jednak pytanie dotyczące napisów, czy
nie psują one przyjemności z oglądania filmu ? Czy zamiast skupiać sie na filmie, napisy nie bedą
mnie dekoncentrowaly ? Dziękuje wszystkim z gory za odpowiedz i życzę wszystkiego najlepszego
w nowym roku !
Byłem w cinema city na 3D, napisy. Przy ruchach kamery obraz jest troche rozmazany, ale ogólnie jakoś specjalnie to nie przeszkadza. 3D bardzo fajne, a napisy jak napisy, napewno lepsze niz dubbing.
Tak jak nienawidzę 3d i unikam jak ognia takich filmów, tak tutaj wcale mi ono nie przeszkadzało. Widać, że solidniej się do tego przyłożono, a nie konwertowano na ostatnią chwilę. Byłam w multi i nie miałam wrażenia że z obrazem było coś nie tak.
Ja byłem w Heliosie w 3D z napisami i naprawde było ok, mi napisy nie przeszkadzają podczas oglądania filmów czy to w 2D czy 3D. Efekty 3D fajne, dzwięk też.
Ja również byłem w Cinema City na seans w 3D. I trzeba przyznać niektórym racje iż przy ruchach kamery obraz staje się rozmazany. Jest to jednak jedyny mankament wg mnie.