PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 426 tys. ocen
7,6 10 1 425582
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Hej, mam zamiar iść na 3d z napisami, nie wiem jeszcze czy do Mulitkina czy do IMAX, przeraziły
mnie niektóre opinie, ze obraz jest zamazany w Multi, mam jednak pytanie dotyczące napisów, czy
nie psują one przyjemności z oglądania filmu ? Czy zamiast skupiać sie na filmie, napisy nie bedą
mnie dekoncentrowaly ? Dziękuje wszystkim z gory za odpowiedz i życzę wszystkiego najlepszego
w nowym roku !

ocenił(a) film na 7
fussioman

Byłem w cinema city na 3D, napisy. Przy ruchach kamery obraz jest troche rozmazany, ale ogólnie jakoś specjalnie to nie przeszkadza. 3D bardzo fajne, a napisy jak napisy, napewno lepsze niz dubbing.

fussioman

Tak jak nienawidzę 3d i unikam jak ognia takich filmów, tak tutaj wcale mi ono nie przeszkadzało. Widać, że solidniej się do tego przyłożono, a nie konwertowano na ostatnią chwilę. Byłam w multi i nie miałam wrażenia że z obrazem było coś nie tak.

fussioman

Ja byłem w Heliosie w 3D z napisami i naprawde było ok, mi napisy nie przeszkadzają podczas oglądania filmów czy to w 2D czy 3D. Efekty 3D fajne, dzwięk też.

Piekny

Dzięki bardzo wszystkim za pomoc :-)

ocenił(a) film na 8
fussioman

Ja również byłem w Cinema City na seans w 3D. I trzeba przyznać niektórym racje iż przy ruchach kamery obraz staje się rozmazany. Jest to jednak jedyny mankament wg mnie.

ocenił(a) film na 9
fussioman

napisy absolutnie nie dekoncentrują. Chyba ze ktoś słabo czyta ale dzieci na ten film nie pójdą. Moim zdaniem tylko napisy bo te głosy krasnoludów... Ah. Nie zgodziłabym się zeby mi to ktoś odebrał dubbingiem, nawet dobrym. Poza tym napisy w 3d fajnie wygladają ;p