Jeszcze nie widziałem filmu ale nie znajduję w obsadzie nikogo, kto odgrywałby rolę Beorna. Czy wątek z nim związany nie został w ogóle sportretowany ?
mnie to nie rusza nie jestem fanem . Sam uważam że parę pomysłów w trzeciej części Batmana było głupich i pozbawionych logiki a zakończenie filmu nie dało aż takiej satysfakcji ale to i tak całkiem dobre kino rozrywkowe .
Wszystko jasne, prezentujesz zerowy poziom i z każdym kolejnym postem to udowadniasz.
Gościu, z ciebie beke to ma cały filmweb, nic dziwnego, że cie nie interesują żadne tłumaczenia, urodziłeś się debilem i nic na to nie poradzisz.
Prócz bomby w ciężarówce,śmierci Bane'a, tego, ze Bruce przeszedł po lodzie, że Catwoman, tego, że Robin ma na imię Robin i cudowego zmartwychwstania Bruce'a film był dobry. . .
Nawet pierwsza scena wołała z logiką i sensem o pomstę do nieba.
a czy kolega zdaje sobie sprawę, ze w tym filmie (a właściwie w trylogii "hobbit") będą również wątki które są zawarte w dodatkach do "lotr" a także innych dziełach Tolkiena? to nie jest TYLKO ekranizacja bajki 'hobbit' .