Więc chyba mnie przekonałeś :) Wybiorę się 25 na 18:30 o ile dostanę konkretne miejsce ;)
Też jednak idę 27 grudnia. Święta to święta. Czekałem 7 lat to dwa dni wytrzymam. :)
Siemka :) Majk podaj mi na priva swoj email. Cos Ci musze wyslac ;) mam nowe nabytki w swej kolekcji a takze male info odnosnie popiersi jakie zbierasz:)
Dlaczego jak przeglądam sale kinowe prawie każdego dnia i godziny w Heliosie Rzeszów to nie ma ani jednego miejsca zajętego ?
Ale majk24 pisał, że już kupił bilety ale nie ma żądnych miejsc zajętych dlaczego ?
Zorientowali się, że nie zmienili cennika z wtorkowego na weekendowy :P A tak na poważnie to nie wiem ;)
Już kupione :-) Na 26 grudnia :-))) Ale seans 2D, bo na 3D pójdę sobie do IMAX. Helios nie ma porządnych okularów 3D ani odpowiedniego ekranu by się w pełni cieszyć efektem 3D :-)
Właśnie zadzwoniła do mnie miła pani z Heliosu poinformować, że rezerwacja została anulowana gdyż dystrybutor zastrzegł sobie tylko i wyłącznie rezerwację przez kupno biletów, więc samej rezerwacji jako tako dokonać nie można - trzeba kupić bilet!
Mam dokładnie to samo, zarezerwowałam i po paru godzinach też otrzymałam taki telefon - nie rozumiem tej polityki.
A mnie już wkurza fakt, że w Heliosie mogłem bez problemu kupić bilety. Zamówiłem na 26 grudnia.... zaś w IMAX żadnej informacji o możliwości rezerwacji nie ma.
Niby taka wielka sieć, niby tak "prestiżowa" a żadnych informacji nie udostępniają. Jak zapytałem kobietę z infolinii kiedy planują wprowadzić możliwość rezerwacji przez internet... powiedziała krótko: niech sobie Pan wchodzi na stronę i sprawdza....
Grunt to dobra informacja, prawda? Jestem oburzony...
Nie dziwie ci się o to przykład jaki burdel panuje w kraju .... nikt nad nikim nie trzyma pieczy i niema żadnych regulacji i każdemu się wydaje że może lecieć w uja z zwykłym obywatelem.Też bym się wkurzył po takiej odp.
Tym bardziej, że pytałem posługując się szyldem firmy i poinformowałem dla ściemy, że chcę zamówić sporo biletów dla pracowników. No i też zostałem olany... ja dziękuję za taką obsługę. Widać, w dupach im się poprzewracało. No ale co tu dużo mówić... dla mnie Cinema City i ich polityka to jeden wielki syf. Multikino w sumie nie jest wcale lepsze.
Ale to wina tego, że mają w zasadzie monopol. To i w związku z monopolem standardy są niskie...
A u nas mimo monopolu Heliosa obsługa daje radę ;] ciekawe jak w innych miastach się ma Helios i jego podkomendni ;)
Poważnie tak fajnie jest w Multikinie lub Imaxie bo nigdy nie byłem nawet jak w Szczecinie przez rok byłem nie miałem jak ;P
W Multikinie sprzedaż biletów na przedpremiere zacznie się we wtorek 18 grudnia. Przynajmniej w Koszalinie, bo to z tą placówką się kontaktowałem...