Możecie mi podać jakieś serie fantasy oprócz OzN WP I HP lubię fantasy i chętnie bym
coś tego typu jeszcze obejrzał i poczytał(wklejajcie linki ).Z góry dziękuje.
Szanowna Pani, ja tylko polecił Panu D1999 dobre fantasy. Pozdrawiam serdecznie.
Przypominam, że to forum o Hobbicie. Nie pisz od rzeczy, od tego jest tu jukatos i więcej nam takich nie trzeba.
Przecież Pan Kamil jest znany na filmwebie jako troll, Pani też. Pozdrawiam serdecznie.
Nazwanie Jezusa żydem to obelga albo, że jest nieprawdziwy. Biedni chrześcijanie tak ich karce.
Nie chodziło mi o "żyda", tylko o "oszusta" i "czarodzieja". A Biblii "bajkami" i "bzdurami".
Nie wspominając już o ciągłym sugerowaniu mi, że jestem chora psychicznie.
Biblia-bajki nie ma żadnego potwierdzenia większości opisanych tam wydarzeń, większości jest przekoloryzowana.
Jezus- czarodziej , podobno chodził po wodzie i zamieniał wodę w krew jak czarodziej z bajeczki.
Jestem najbardziej kulturalnym dżentelmenem na tym forum. Pozdrawiam serdecznie.
Obrażał Pan ludzi modlących się do kamienia, chociaż sam modli się do kamiennych figurek.
Pan nie zdaje sobie sprawy z tego, że grzeszy. Ponieważ istnieje przykazanie boskie, które przez sektę katolicką zostało zastąpione, aby kontrolować pogańskich wiernych.
;Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań
Pozdrawiam serdecznie.
Zdaje sobie sprawę, że nauki sekty chrześcijańskiej to bełkot. Pozdrawiam serdecznie.
Prosze nie pakowac wszystkiego do jednego worka. Nie wszyscy chrzescijanie to katolicy. Zgadzam sie z tym przykazaniem, ktore kosciol katolicki, podobnie jak swiadkowie w innych przypadkach, po prostu sobie wymazal z biblii, ale to jedyna rzecz z ktora sie z Toba zgadzam.
Oczywiście wiem, że katolicy to nie wszyscy chrześcijanie, ale wszyscy wierzący w rzeczy wyimaginowane są siebie warci.
Ciekawe z czym Pan się nie zgadza?
Tak kulturalnym, że niektóre pana posty zablokowano za niezgodność z regulaminem, zanim zdążyłam odpisać.
Ja przynajmniej przedstawiam mocne argumenty w przeciwieństwie do Pani towarzyszy z sekty.