Możecie mi podać jakieś serie fantasy oprócz OzN WP I HP lubię fantasy i chętnie bym
coś tego typu jeszcze obejrzał i poczytał(wklejajcie linki ).Z góry dziękuje.
"Biblia jako źródło fantasy" to argument merytoryczny? Jako student prawa pouczę: nie jest to żaden argument, tylko tzw. 'hearsay' ( ang. ).
Pozdrawiam
To, że Pan nie dostrzega w Biblii motywów fantasy to już sprawa Pańskiej percepcji. Studiując prawo nie czyni Pana nieomylnym, wystarczy spojrzeć na polski wymiar sprawiedliwości. Chciał się Pan pochwalić Szanownym Filmwebowiczom? Tak nikt tego nie zweryfikuje . Pozdrawiam serdecznie.
Dowody, pomówienie i oszczerstwa to grzech. Coś z Pana kiepski katolik co najwyżej obłudny.
Saga Wiedźmińska ( Krew elfów , Czas pogardy , Chrzest ognia , Wieża Jaskółki , Pani Jeziora) + Ostatnie życzenie + Miecz przeznaczenia ( Opowiadania). Oczywiście jeszcze świetna jest Trylogia Husycka ;)
A wszystko mistrza polskiej fantastyki Andrzeja Sapkowskiego . Gorąco Polecam !
Pieśń lodu i ognia - George R. R. Martin.
Koniecznie. Najlepsze fantasy z jakim się dotąd spotkałem.
jukatos to jest forum hobbita jak masz jakieś problemy osobiste to nie nasz problem . Daj już sobie spokój
Forum hobbita,a gość pyta się o najlepsze fantasy, mniej problem do niego. Ja tylko pomagam.
nowak404 po co karmisz trolla ? Hę? Jak masz inteligencji chociaż troche to pokaż ją i nie odpisuj .
bo mnie to wkurza że psuje mi oczekiwanie na ten wspaniale zapowiadający się film :)
Człowieku skąd ty uciekłeś bo normalny na pewno nie jesteś masz jakieś problemy psychiczne powinieneś się leczyć bo wpadasz w manie prześladowczą.
Czuję się Pan obserwowany. Często słyszy głosy.
Może Pan cierpieć na Katolicyzm.
Właśnie o tym wszyscy mówią ty na serio masz problem dom bez klamek powinien pomóc.