Nie znam żadnego Naruto ani Przerażającego, przykro mi, szanowny Pan raczy mnie z kimś mylić tak jak pisałem wyżej.
Pozdrawiam.
no arcydzieła jak nic, kiedyś dzieci będą je przerabiać w szkole obok dzieł Heraklita, 'Iliady i Odysei' Homera i poematów Dantego. Dzięki, przejrzałem na oczy
Nawet nie wiesz co to za rzeczy, więc sie nie wypowiadaj.
Pewnie kojarzysz komiksy głównie tylko z superbohaterami w kolorowych gaciach i komiksikami dal dzieci do anuki czytania.
A komiksy to też często, świetne kryminały, głębokie historie noir i opowieści niosące większe przesłanie
Nie miałem Ci dowalać, nie zamierzam po prostu więcej kłócić się z trollem, który ma ze wszystkiego ubaw po pachy pewnie
ten numerek obok nicku to Twój rocznik jak mniemam huehue nie martw się, jeszcze wyrośniesz z tego
No tak jak już ci sie kończą argumenty to zaczynasz pisać o wieku ,bo wiesz ,że jestem młodszy. Polecam pierw zobaczyć mój ranking filmów, pewnie ani połowy filmów z mojej listy nie widziałeś.
dokładnie, spadł mi drążek w domu i nie mam za co złapać przy ćwiczeniach, masakra mówię Ci
Chyba coś Ci się pomyliło, ja tu właśnie staram się to forum ratować przed idiotami pokroju tamtego gościa.
Ok, czasami zdarzają się przypadki, że ktoś piszę do mnie a zwraca się do kogoś innego, albo odwrotnie.