Zwróćcie uwagę na filmy jakie już w 2012 wyszły i jakie jeszcze wyjdą. Prócz Mrocznego Rycerza i Django nie widzę nic co mogłoby startować w jakiejkolwiek konkurencji o nominację do oskara. Jeśli Hobbit nie okaże się kiszką może sporo nagród dostać.
Zgadzam się z Tobą, ostatnio kamilxxx... cały czas krytykuje TDKR , choć filmu nie widział -,- "znafca"
ja widzę że w sferze filmów to ona bardzo ograniczony jakos jest... same z gatunku fantastyki ;] (Artur i Minimki - 9/10 i jeszcze <3 ... Proooszę was... :D)
Dałem temu filmowi 9/10 ze względu na piękną animację i trójwymiarowy świat. To jest moja opinia i nic ci do tego.
ja widziałem lepsze animacje i trójwymiarowe światy w innych filmach... no ale ok, skoro to twoja opinia to przecież ci jej nie zmienię...
skąd wiesz czego można się po mnie spodziewać? Znasz mnie? ... Czy ja o czymś nie wiem?...
Ale król lew jest dobry jak na czasy w których powstał a nie teraz. Ta bajka jest jakaś taka płaska a Artur i Minimki jest bardziej przestrzenny i trójwymiarowy.
"Ta bajka jest jakaś taka płaska a Artur i Minimki jest bardziej przestrzenny i trójwymiarowy" :D serio? nie wiedzieliśmy o tym :D
niedawno mówiłeś że w Prometeuszu może i są efekty, montaż (ogólnie dobra strona techniczne) a pytałeś się "gdzie reszta" I jak mniemam chodziło ci o fabułę, aktorstwo itp... A teraz mówisz mi że jakaś bajka jest lepsza tylko dlatego że jest trójwymiarowa i ze względów technicznych coś jest lepsze... A gdzie reszta? Ta reszta jest znacznie lepsza chociażby w królu lwie niż w jakimś Arturze i Minimkach.
To jest tylko twoje zdanie ale ja i tak uważam że Artur i Minimki jest zdecydowanie lepszą animacją niż Król Lew.
1. Jest lepsza animacja i przede wszystkim trójwymiarowa.
2. Fabuła jest ciekawsza i bardziej porywająca.
3. Jest przygoda, klimat i magia.
4. Animacja jest bardziej szczegółowa i jak na bajkę są dobre efekty i chociażby scenografia w animacji (nie szkodzi że komputerowa) no i oczywiście muzyka.
nie będę już cię o niczym przekonywał, ta rozmowa zniżyła Prometeusza i Króla Lwa do poziomu jakiegoś artura i minimków....
Ostanio zrobili taką chyba jak wytresować smoka tez piękna bajka i i świetna animacja.
6 kucharek to nie to samo co 4 scenarzystów. A co do Prometeusza to po recenzjach widzicie że to kicha pod wieloma względami a na dodatek ten film ma dziury w scenariuszu i mało się w nim dzieje.
Patrzcie i podziwiajcie: oto inteligentny człowiek - nie oglądał filmu, ale twierdzi że jest gównem! Brawo! Zazdroszczę intelektu i rozumu...
Dziękuje za komplement był miły a co do Prometeusza to zawsze takie filmy to gówno więc nie trzeba ich oglądać by tak twierdzić.
Patrzcie, i jeszcze sarkazmu nie wyczuł! :D
PS. "takie filmy to gówno" czyli jakie?
Niestety dla ciebie umiem radzić sobie z takim i jak ty i nie próbuj na mnie zakładać pułapek czy haków bo i tak z nich wybrnę.
Wyczułeś dopiero jak ci napisałem że to był sarkazm :D hahaha :D
PS. Jaki jest Prometeusz?
To dopiero pokazuje twoją inteligencie ale nie chcąc skończyć jak kamilxxx skończę tą bez sensowną dyskusje ale to do ciebie nie dotrze więc powiem tak kończę pisać z tobą bo jeszcze zejdę do twojego poziomu a tego nie chce do niezobaczenia.
powiem tak: w naszej krótkiej konwersacji nie użyłeś żadnych konkretnych argumentów. Pozdrawiam i mam nadzieję że więcej nie spotkam cię na swojej "drodze"....
A czy ty użyłeś choć jednego argumentu a ja przynajmniej nie pokazywał;em inteligentnie że jestem lepszy co ty robisz z każdym postem więc wiesz można powiedzieć że "wygrałem".
Moje argumenty:
1. "ale są też dobre recenzje, już nie gadaj..."
2. "to zobacz jaką ocenę ma film: http://www.imdb.com/title/tt1446714/"
3. "widocznie to nie jest gniot skoro ma taką ocenę"
Twoje argumenty:
...
Zaraz, ty nie podałeś żadnych argumentów...
Więc ciekawe który z nas ma rację... Obstawiam że ja. Chyba się zgodzisz....
I kto "wygrał"?
A to to już mnie nie interesuje. Ten film nawet nie robi wrażenia w zwiastunie więc tym bardziej w kinie. Z Batmanem też tak będzie.
No tak. Prometeusz nie robi wrażenia w przeciwieństwie do Artura i Miminków czy Opowieści z Narni :)
No a powiedz mi czym on robi wrażenie? dobrymi efektami? montażem? a gdzie reszta? Jak wam jest się trudno przyznać że oczekiwaliście na ten film a wyszła klapa.
Co do Artura to się zgodzę film był dupny ale opowieści z Narnii nie pogrążaj się Prometeusz od nich lepszy to dobre to tak jakbyś powiedział że Wp było gorsze od Obcego 1.
Obcy1 jest jak najbardziej porównywalny do ekranizacji trylogii Tolkiena.
Co do Prometeusza i Narni, cóż, ten drugi film robiony ewidentnie pod młodszego widza. Nie wiem ile masz lat, przypuszczam, że niewiele, więc ta dyskusja nie ma sensu, bo będziesz uparcie stawiał na Narnię.