Film jest zniewalający pod względem oprawy dźwiękowej i zdjęć. Peter Jackson wspaniale prowadzi bohaterów i spokojnie rozwija akcję. Świetna gra aktorów i scenografia. Praktycznie wszystko w tym filmie błyszczy. Dziwię się osobom, które wychodziły podczas seansu. Dla mnie pozycja obowiązkowa do powtórnego obejrzenia :)
Byłem wczoraj i jestem zadowolony, pozostałe części zapowiadają się jeszcze lepiej, w końcu drużyna pierścienia też nie zwalała z nóg:) Pozostaje lekki niedosyt ponieważ spodziewałem się bardziej rozwiniętych i dopracowanych scen bitewnych. Scena z gollumem jak dla mnie bomba:D
Zgadzam się w 100%, również bylem wczoraj na zwykłym 3D z napisami.... Film genialny, jak dla mnie film tego roku
Sceny z golumem były dokładnie tak nakręcone jak sobie wyobrażałem. Trochę zirytowała mnie ostatnia walka u goblinów czysty Hollywood i wszystko zrobione animacją.. tak czy siak film bardzo dobry :)
"Dziwię się osobom, które wychodziły podczas seansu. "
A były takie? W sensie na seansie na, którym byłeś doświadczyłeś takich obrazków? Pytam z ciekawości :)
Ogólnie rzecz biorąc pracuję w Heliosie, wczoraj po pracy wybrałem się na Hobbita i kilka takich osób było, pierwsze osoby wyszły po scenach w Rivendell. W pracy z kolei zauważyłem, że widzowie wychodzą sobie do baru, albo na papierosa