niesamowity ;)
http://www-images.theonering.org/torwp/wp-content/uploads/2011/07/thorin-richard armitage.jpg
Oczekiwałem photo Thorina w pełnej okazałości tak jak pokazano resztę, ale i tak nieźle. Charakteryzacja na 6! Gdyby nie było wiadomo, że to Richard Armitage zupełnie nie wiedziałbym kto odgrywa tę rolę :)
Jeśli znasz książkę to wiesz, że Thorin powinien być starszy. No ale takie są wymogi Hollywood. Liczę na fotkę z innego ujęcia, tutaj trochę przypomina jednego z piratów z Powrotu Króla:D
Mimo wszystko nie przeszkadza mi to w jakimś wielkim stopniu w przeciwieństwie do tego, jak wygląda Kili...
Ja też po przeczytaniu książki trochę inaczej sobie go wyobrażałem. Na pewno jako starszego i bardziej przysadzistego, ale wizja Jacksona wcale mi nie przeszkadza. Na tym zdjęciu Thorin ma w sobie coś z czarownika : ). Ze wszystkich krasnoludów Kili wyglada najgorzej, bardziej jak elf niż krasnolud. Cała reszta prezentuje się rewelacyjnie :)
A mnie się podoba Kili. ;)
Thorin jest świetny. Wygląda tak groźnie i drapieżnie. Ale nie potrafię sobie wyobrazić jak wpada przez drzwi Bilba i ląduje na podłodze przyciśnięty ciężarem kilku innych krasnoludów. ;)
Z tego co pamiętam to Thorin razem z Gandalfem weszli "normalnie" ale głowy nie dam
Całe szczęście, że nie chciałeś dać tej głowy. ;)
Bo Thorina przygniótł na dodatek Bifur, Bofur i Bombur. Pewnie to wytną.