PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 426 tys. ocen
7,6 10 1 425536
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Przed Wami THORIN

użytkownik usunięty

niesamowity ;)
http://www-images.theonering.org/torwp/wp-content/uploads/2011/07/thorin-richard armitage.jpg

ocenił(a) film na 10

niezły :)

ocenił(a) film na 10

Oczekiwałem photo Thorina w pełnej okazałości tak jak pokazano resztę, ale i tak nieźle. Charakteryzacja na 6! Gdyby nie było wiadomo, że to Richard Armitage zupełnie nie wiedziałbym kto odgrywa tę rolę :)

użytkownik usunięty
morpheustm

Ja też ledwo go rozpoznałam ;)

Być może to on będzie największą gwiazdą tych filmów. Jak dla mnie to najciekawsza rola w książce.

ocenił(a) film na 9
obleh

Jeśli znasz książkę to wiesz, że Thorin powinien być starszy. No ale takie są wymogi Hollywood. Liczę na fotkę z innego ujęcia, tutaj trochę przypomina jednego z piratów z Powrotu Króla:D
Mimo wszystko nie przeszkadza mi to w jakimś wielkim stopniu w przeciwieństwie do tego, jak wygląda Kili...

ocenił(a) film na 5
aifeme

Ja też po przeczytaniu książki trochę inaczej sobie go wyobrażałem. Na pewno jako starszego i bardziej przysadzistego, ale wizja Jacksona wcale mi nie przeszkadza. Na tym zdjęciu Thorin ma w sobie coś z czarownika : ). Ze wszystkich krasnoludów Kili wyglada najgorzej, bardziej jak elf niż krasnolud. Cała reszta prezentuje się rewelacyjnie :)

ocenił(a) film na 7
zonk_2

A mnie się podoba Kili. ;)

Thorin jest świetny. Wygląda tak groźnie i drapieżnie. Ale nie potrafię sobie wyobrazić jak wpada przez drzwi Bilba i ląduje na podłodze przyciśnięty ciężarem kilku innych krasnoludów. ;)

ocenił(a) film na 10
Melethril

Z tego co pamiętam to Thorin razem z Gandalfem weszli "normalnie" ale głowy nie dam

ocenił(a) film na 7
Misior_pl

Całe szczęście, że nie chciałeś dać tej głowy. ;)
Bo Thorina przygniótł na dodatek Bifur, Bofur i Bombur. Pewnie to wytną.

ocenił(a) film na 10

spoko 10 / 10 zwłaszcza miecz ;)

ocenił(a) film na 9

Dzisiaj byłam na seansie i przyznaję, choć już wcześniej tak sądziłam, seksowna bestia. Świetny ;)