Ale te wypowiedzi sa śmieszne:) jeden mówi że akcja jest ślamazarna a babka po nim mówi że jak dla niej jak gra komputerowa i jest za szybko. Hahahhaha.
Niby co takiego "rozwalającego" jest w tych wypowiedziach? Oświeć mnie, o panie!
Jeśli nie widzisz komizmu tych wypowiedzi to koleś raczej Ci nie pomoże.
Ale może ten skecz łil du: http://www.youtube.com/watch?v=imxb8IShtoc&playnext=1&list=PL1812F04317B58509&fe ature=results_video
Zdziwiłabym się, gdyby chwalili film nakręcony na podstawie książki katolickiego autora...
Wiadomo, oni kochają Kościół jak Krzyżacy Juranda. :)
Trafne porównanie. Niemniej jednak dużo lemingów ich czyta, przez co nie mają później ochoty iść do kina i samemu ocenić film. Smutne. A Wyborcza ma bardzo dziwny gust filmowy...;)
A czymś jeszcze się jarali? Bo Pokłosia nie oglądałem, także ciężko mi się ustosunkować do ich gustu.
BRAWO widzę że nie wszystek rozum obumarł w narodzie ! Zgadzam się całkowicie z powyższymi wypowiedziami mądrych światłych młodych ludzi ! ;)
Panie Szejk - Pokłosie to anty Polski paszkwil chłam najniższych lotów ..."motyw zachwytu Gówno Prawdy jak zwykle typowo ...lewacki ..." " Gówno ..Gówno ..nigdy się nie zmienia ..." ;)
Pan, jako wybitny troll, życzy mojej skromnej osobie śmierci na tymże forum. Właściwie trudno określić czy Pańskie sadystyczno-mordercze zapędy wiązać należy z Pańskim trollingiem, czy katolickim zacofaniem. Być może z jednym i drugim. Pozdrawiam serdecznie.
NIKT nie chce słuchać / czytać co masz do powiedzenia twoje zdanie jest tu nieważne ! IDŹ i nie wracaj .
HAHAHAHAHAhaha No i co z tego skoro reżyser jest ateistą, w końcu to film się ocenia nie książkę.
Każdy ma prawo interpretować po swojemu.
Pocieszam się tym, że mogło być gorzej.
Krytykują rząd na tyle, na ile im pozwala ;) Inaczej straciliby całkowicie wiarygodność w oczach mas.
Widać, że nikt z nich nie zapoznał się z twórczością Tolkiena, a już na pewno nie śledził produkcji od początku. Samo gadanie o pokoleniu Transformersów jest mega żałosne i trudno to jakimś sensownym komentarzem podkreślić.
Ci ludzie są krytykami? Porażka. Jeden, góra dwóch mówiło sensownie. Koleś od transformersów to już w ogóle powinien wrócić do piaskownicy.
Wypowiedź pierwszego krytyka bardzo oryginalna i logiczna, co już pisałem wcześniej. Co do reszty, w większości się powtarzała, różnicą były inaczej dobierane słowa, w tym dość dziwne.
Dokladnie to samo mialem wstawic bo normalnie jak sie slucha tych krytykow to az czlowiek sie smieje jak pijany !.Oni nawet wymowic nie potrafia Jackson .Ale ogolnie smiech na sali bo nie maja zielonego pojecia na jaki film ida i wogole o czym to jest !.Wogole sie nie znaja na filmach to co ja widze !.
mnie najbardziej wkurza, że oni wypowiadają się w liczbie mnogiej, jakby za innych widzów ;/ ten z GW może się faktycznie nudził, ale to nie znaczy, ze inni będą
to jeden z tych wielbicieli poważnego, ambitnego kina tylko dla wybranych? bo ja generalnie GW unikam jak ognia więc nie znam tych recenzentów
Można tak to ująć. Gnoi praktycznie każdy blockbuster. GW ma słabe recki. Nie mają większego pojęcia o kinie.
Czyli to typ: ambitne kino cacy, blockbustery bee? Jakby niemożna było być fanem i jednego i drugiego typu.
Dokładnie jak ja np - Kocham Blade Runnera i Czas Apokalipsy a nie przeszkadza mi to rozkochiwać się w Blckbusterze jak Avengers ;)
Skoro taki typ nie lubi kina rozrywkowego z dużą ilością efektów to po co na takie filmy chodzi? By móc pomarudzić jaki ten film jest zły? Jest wiele innych filmów w tym samym czasie a jakoś się nad nimi nie rozpisują ...
Ten GW ma w sobie coś z hipstera "o Boże, to takie mainstreamowe, ludziom się podoba, to ja powiem że się nudziłem" Generalnie wygląda jakby przez ostatni rok trzymano tych krytyków w jakimś miejscu odciętym od świata, w którym nie było żadnych wieści z planu i żadnych opinii twórców.
A teraz argument, który wygrał internet. Przebija nawet ten o braku kobiet. W jednej z poważnych recenzji made in USA, wyczytałam, że Hobbit może nie jest złym filmem, ale nie powinno się go oglądać bo jest... rasistowski. Ten okropny PJ zabronił w przyjmowania osób czarnoskórych, Azjatów itp. Jak on mógł. Tolkien nie stworzył w Śródziemiu takich ras? Cóż, Jackson pozmieniał już tyle rzeczy, że mógłby i to. Komu by przeszkadzało, gdybyśmy mieli różnorodne, np. krasnoludy? Jeden Afroamerykanin, Azjata, Meksykanin, zadeklarowany gej i kobieta feministka. No komu by to przeszkadzało?
To tak jakby kto pytał, jacy "krytycy" oceniają filmy.
mówią że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, ale ja bym dorzuciła tutaj jeszcze wszelaką poprawność polityczną
Cóż...były zamysły żeby Bonda zagrał w przyszłości czarnoskóry aktor...więc w dzisiejszych czasach każdy odchył jest możliwy...:(
Argument zaiste kretyński. Chiński Thorin...Eskimoski Biblo...a może czarny Gandalf. Czemu nie...:(
No oczywiście, że tak. Jak można być tak nietolerancyjnym. Jak już wszystkich to wszystkich. Można dać jeszcze krasnoluda o wzroście 1.90, Elfa 1.50, kilka walecznych kobiet-lesbijek, a Thranduilowi załóżmy na głowę turban. I wtedy wreszcie będzie film poprawny, a nie takie rasistowskie paskudztwo.
Jestem w ciężkim głębokim szoku i nie dowierzaniu że piszą to ..niewiasty ... :O , ^^ !
Tolerancja i równouprawnienie są dobre, ale wciskane na siłę w każde możliwe miejsce są idiotyzmem i mają skutek odwrotny.
Brak słów. Całe szczęście, że nie każdy film można sprowadzić do tak niskich tematów. Geje i lesbijki w Hobbicie...wtedy to by się Tolkien rzeczywiście w grobie przewracał.