PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425497
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=93268

neo_angin

to chyba jedyne co ratuje filmy jacksona przed gniewem wszechpotężnej glaad ;)

katie_17

Taa, by ktoś spróbował skrytykować mckellena to zaraz byli by posądzeni o rasizm i homofobie ... a jakby jakiegos muslima dodali do filmu to byłby same pozytywne recenzje ...

Mia_Waren

Zawsze mnie rozwalają takie brednie. Ostatnio czytałem, że Marvel i DC zdecydowało jednego ze swoich bohaterów uczynić gejami, nie mówiąc już o Jacksonie w roli Fury'ego.

użytkownik usunięty
Szejku

bodajże zieloną latarnię

kamilxxx09

Dobrze jadą z tym filmem, to trzeba im przyznać. Najlepszy ten gość, który stwierdził, że Hobbit nie ma niczego i że sobie pospał 3 godziny, czy coś w ten deseń. :D

ocenił(a) film na 9
Szejku

gwarantuje ze gosciu ktory se pospal przy filmi i dla niego 3 godziny byly nudne to znaczy zeten gosciu wogole nie nadaje sie do recenzowania tego typu filmow.Ten gosciu pewnie liczyl na szybka prace kamer niczym w Transformersach i na super skomplikowana fabule niczym w Ojcu Chrzestnym 1.2.3 ;].Ten gosciu to jakis idiota ze wogole osmielil sie tak powiedziec ze 3 godziny mogl by przespac.To juz w zasadzie przyzal sie ze wogole to nie jego typ filmu i wogole to nieinteresowal sie Hobbitem od poczatku.Pewnie ktos mu bilet za darmo dal a ten wzia bo skoro zadarmo to czemu nie ;].

lavrenzo84

Napisz do Gazety Wyborczej, bo oni mu za to płacą!

ocenił(a) film na 9
Szejku

oni mu placa nie za to ze sie zna na filmach ale za to ze gosciu umie dobrze zdanie zbudowac i ma gadane ;].A ze jeszcze mu placa to czemu nie !Skoro Moj dziadek byl krytykiem i moj ojciec byl krytykiem i moja wnuczka jest krytykiem to i ja musze byc krytykiem.Cale to pasorzytnicze zycie krytyka sie nigdy nie skonczy.To jak Perpetum Mobile.

ocenił(a) film na 5
Szejku

Skoro spał trzy godziny, to filmu nie oglądał. Może reklamy nudne?

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Poza tym Jacek Rakowiecki mądry krytyk filmowy, jako jedyny wyraził się pozytywnie i w sposób oryginalny. Reszta w taki sam sposób, tylko zdania inaczej ułożone.

ocenił(a) film na 7
LordWieslaw55

A mnie właśnie jego wypowiedź najbardziej rozbawiła. W ogóle wypowiedzi takich kanapowych inteligentów naprzemiennie mnie bawią i drażnią. Ta maniera, ta emfaza, to narcystyczne uwielbienie dla własnej elokwencji a jednocześnie pod tym wszystkim kompletnie banalne wypowiedzi, oparte o subiektywne wrażenia. Mamy więc potok krytykanctwa i szczyptę nadmiernej egzaltacji. Dla mnie wszyscy ci krytycy znają się jak kura na pieprzu. Takie ą/ę, apaszka i hipsterskie okularki - "lubieł filmy Hanekego... no weperostę przepadam - wie Pan - za Hanekem!" I wiecznie zdegustowana "Wybiórcza" - chyba już jedyne co im się podoba na świecie to kolejne przemówienie Tuska. Tak czekałem czy nie dopatrzyli się w Hobbicie faszyzmu albo seksizmu. Wszak wiadomo że Gandalf ma za długą laskę.

ocenił(a) film na 7
LordWieslaw55

Według ciebie mądry dlatego bo wyraził się pozytywnie zaś ci którzy odnieśli się bardziej krytycznie to niekompetentni idioci. Ręce opadają gdy się czyta takie wypowiedzi. Zrozumiałbym prędzej tego typu wpisy gdyby ich autorami byli ludzie którzy ten film obejrzeli ale tutaj najwidoczniej mamy do czynienia z grupą ograniczonych fanów którzy nie mogą najwidoczniej uwierzyć ,że "Hobbit" może okazać się po prostu marną produkcją. Zapał z jakim Ty i tobie podobni próbujecie pokazać swoją dezaprobatę dla krytycznych recenzji jest czymś przekomicznym :)

ocenił(a) film na 8
Hadrian1988

"Pokolenie transformersów" - to jest dopiero komiczna wypowiedź, hahahahaha...

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

EFEKT MAGICZNY I ZIARNISTE SPRAWY ! NAWET NIE CHCE WIEDZIEĆ co ta BLONDYNKA miała na Obiad ! xD hahahhahaahhahahah
Skąd sie biorą takie zera i debile ! SKĄD JA SIĘ PYTAM !?

Norven

To jest nowe pokolenie krytyków, którzy się nie potrafią wypowiedzieć ani złożyć poprawnie zdania po polsku ...