PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425457
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Spot numer 9 = MISTRZOSTWO ŚWIATA

http://youtu.be/7V_ZT6NGd2k

ocenił(a) film na 8
LordWieslaw55

ja się nie mogę doczekać jak się zaczną spoty pojawiać w polskiej telewizji :):D

ocenił(a) film na 8
nowak404

Na to teraz raczej nie można liczyć, zazwyczaj są od 2 tygodni przed premierą.

ocenił(a) film na 10
Matt_888

Zdecydowanie najlepszy spot chociaż spot 7 też był wspaniały . Armia krasnoludów i ruiny twierdzy po prostu przepiękne !

ocenił(a) film na 8
Matt_888

Hobbita nie pokazali a już robią smaka na dwie kolejne części

katedra

No przecież to wszystko to ujęcia z pierwszej części ;)

ocenił(a) film na 8
redpinkbunny

ale Smaug będzie jedynie przelotnie, pewnie jakieś retrospekcje, to samo bitwa gdzieś tam( bo nadal dogadują się gdzie)

Matt_888

Skad to wytrzasnales ???

Matt_888

z każdym takim spotem czekanie robi się z dnia na dzień coraz gorsze i irytujące. ach że ten nasz dystrybutor musiał nas tak pokrzywdzić.

Matt_888

Wiecie może jaka muza leci w tym spocie?

Matt_888

spot nr 9 w lepszej jakości - http://www.theonering.net/torwp/2012/12/01/66376-hobbit-tv-spot-9-hello-hint-of- smaug/

ocenił(a) film na 9
arwenundomiel

a ja nic nie widze bo nie ogladalem i niezamierzam nic ogladac o Hobbicie juz wiecej !.Byle do premiery ;].Pieprzyc reklame i komercje !!!.Niech zyje wolnosc wolnosc i swoboda

ocenił(a) film na 9
Matt_888

Faktycznie...teraz jak się przyjrzałem w spocie w dobrej jakości, widzę, że do Dol Guldur zmierza Radagast... swoją drogą, ciekawi mnie jak się rozwinie ta scena.
Ale widać, że idzie ostrożnie z wyciągniętą różdżką do przodu, jakby się szykował do obrony... ciekawe. Co o tym myślicie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
andriej2

Przez ten spot jeszcze bardziej nie mogę się doczekać tej premiery, urywek bitwy, dol guldur a najbardziej interesujący jest fakt że mógł być to Radagast zmierzający do Dol Guldur, zgodnie z tym co zostało napisane i było widać w zwiastunie który pierwszy się ukazał, w dol guldur był gandalf który odnalazł syna thorina. Najgorsze czekanie jak już będzie 28 jestem pewien że jeden seans to mi nie wystarczy.