http://www.youtube.com/watch?v=5V0s-wpYEZg&feature=g-high-u
(Spoil)No i widać że będzie retrospekcja ataku Smauga na Erebor.
No i świetnie :-) Idę na seans 26 grudnia, tak więc przez te 16 dni raczej już nic mnie bardziej nie zachęci do tego filmu...dawno osiągnięte maksimum :D
Ktoś mnie może uzna za fanatyka... ale idę 26 grudnia, później ok. południa 27-go i każda z tych projekcji jest 2D, zaś na seans 3D do Imax idę 29 grudnia :-))) To będzie intensywny koniec świąt w Śródziemiu! :-)))
heh, pozytywnie zakręcony ;-) Ja też sie wybieram do Imaxu, trzeba to przeżyć dogłębnie
To fakt :-) Jednak postanowiłem zmienić plany i najpierw na spokojnie zobaczę film 2x w 2D i dopiero na trzeci seans pójdę do Imax by się bardziej skupić na efekcie głębi znając już nieco treść filmu:-)
Bo wiem, że od razu idąc do Imax czułbym spory niedosyt... za dużo treści i zachwytu a za mało bym z tego wszystkiego zapamiętał :D
Tylko żeby się nie okazało że będzie to tylko niezły film ; P Bo wtedy chyba nici z planów ? ;p
No chyba sobie żartujesz :-))) Musiałbym chyba Korzuchowską w roli Galadrieli zobaczyć lub usłyszeć w dubbingu bym w film zwątpił... a braci Mroczków sklonować kilkakrotnie i obsadzić ich w roli Nazguli... wtedy faktycznie bym się zastanowił zanim bym tyle seansów zamówił :D
Ja chyba dopiero w styczniu, tak na spokojnie się przejde, choć nadal rozmyslam czy nie iść wczesniej:)
Ja sam nie wiem jak wytrzymam ale oprócz świąt mam jeszcze jedną większą imprezke ,siostry wesele no i troche nie wiem czy bede mial kiedy .;D ale czuje że jednak i tak wczesniej pójde;]
To życz siostrze wszystkiego dobrego od nas wszystkich :) I obstawiam że nie wytrzymasz za chiny i pójdziesz wcześniej ale mogę się mylić.
ja Ciebie podziwiam z tym styczniem. czekanie do 25 to już jest nadwyrężanie mojej cierpliwości, a co dopiero do stycznia
Hehe , dzieki ale raczej nie wytrzymam i pojade wcześniej:) Zresztą do stycznia tylko 5 dni więc nie jest to jakaś kupa czasu;] Chociaż.. jesli chodzi o takie dzieło to nawet kilka godzin/dni jak wieczność;D
ja się cieszę że w mojej rodzinie nie wypaliła wspólna wigilia i przez święta siedzę z rodzicami sama w domu. mogę spokojnie iść 25 :D
O widzisz, no to masz szczescie;]
Jeszcze jest trosszke czasu do namysłu, no i trzeba jeszcze dożyć:P
Ale szybko te dni lecą teraz (przynajmniej mi) więc pewnie nim sie obejrzymy już będziemy zasuwać na Hobbita.
no fakt koniec świata przed nami :) ale bym się wkurzyła jakby faktycznie do niego doszło i tylko my byśmy nie zdążyli obejżeć hobbita przez chciwość dystrybutorów, którzy i tak by nic z tego nie mieli. a czas strasznie szybko leci. w końcu jeszcze niedawno wyszedł 1 trailer :)
Już zakupilbym dawno, ale jeszcze osoby z którymi mam zamiar iść nie są zdecydowane na godzinę ; P
Masz szczęście że tam żyjesz Wrocek jest zajebisty..kocham to miasto ...byłem tam na Tiesto , na dniu Gitary i leżałem tam z 2 razy na oddziale hematologi koło "kredki i ołówka" ;)
Koniec świata? Eee już bardziej bym oczekiwał innej śmierci, niż końca świata 21 Grudnia.
Ale to prawda, gdyby tak było to dystrybutorów trzeba by wyslać do piekła za to;D
Piekło byłoby w ich przypadku za łagodne ;) Gdybym umarła przed 25 grudnia moim największym problemem nie byłoby co się ze mną dalej stanie, ale że nie obejrzałam hobbita :D
I tak tam trafią to pewne ..Constatine ich tam pośle ;) Nie słyszałeś że Majowie odwołali koniec świata ;)
Ja też idę w styczniu, jak będzie mniej tłoczno. Spokojnie sobie zaczekam bo jestem cierpliwy :)
Też tak myślałem no ale w sumie po dzisiejszym Spocie i po tych wszystkich postach tak sobie myślę że jednak trudno będzie do stycznia czekać , nie sądzisz? Tak dlugo czekaliśmy.
Apetyt jest ogromny. Sam już teraz nie wiem. Oczywiście, że chciałoby się zobaczyć to cudeńko jak najszybciej ale przeraża mnie ten motłoch chrupiący w kinie ; /
Poczułem się obrażony ja osobiście nie mogę oglądać filmu bez czegoś do chrupania a motłochem nie jestem tylko miłym spokojnym człowiekiem. Ale rozumiem że chodzi o motłoch z gimnazjum i podstawówki nie ustane gadanie śmiechy itd.
Ja natomiast nie mogę oglądać filmu z czymś do chrupania ani chrupaniem za uchem.
No tak. Racja. Mnie jedzenie strasznie rozprasza ale w końcu można się przyzwyczaić :)
Dokładnie panowie obaj macie rację choć ja osobiście obstaje za Izajaszem ;) wybacz Adrianie ;]
Lublin i Cinema City ale chodziło mi że w tej samej kolejności na daną wersję się wybiorę i to że bedzie to mega intensywny koniec świąt w śródziemiu !!!!!!!!!!!!!!!!;)
Ja idę 27 grudnia bo wtedy będą już otwarte sklepy a nie opłaca mi się jechać 80 km do samego kina he he:)
Retrospekcja hobbita będzie potwornie rozbudowana jak widać z materiałów widać. Zobaczymy atak na Dale na Erebor ucieczkę z Ereboru Prez tajne wrota podróż do Ered Luin potem Thror miejmy nadzieje. Dolina Półcienia to oczywista oczywistość potem coś z Traninem i to chyba będzie na tyle. Rozbudowane retrospekcje to kolejny bonus 3 filmów i bonus dla fanów a minus dla krytyków z tego co widać.
Ostatnie zdanie popieram w 100%. Dokladnie o tym samym pomyślałem gdy czytałem początek Twojego postu. Ale to chyba lepiej dla Nas że bardziej dla przychylności fanów poszedł PJ niż żeby zrobić krótszy film i mniej dać tego czego ttak bardzo oczekujemy. Bo tak na prawde z tego co widze to krytycy najbardziej czepiają się 48fps no i tego że film ma za długie dialogi i że początek za długi.