http://www.youtube.com/watch?v=5V0s-wpYEZg&feature=g-high-u
(Spoil)No i widać że będzie retrospekcja ataku Smauga na Erebor.
Jak dla mnie powinni czepiać się błędów w filmie jak Wargowie na zachód od gór mglistych czy to że podobno Azog przeżyje i będzie ścigał Torina Za coś takiego Peter powinien dostać rózgę od Św.mikołaja ;P I właśnie rozbudowane dialogi i retrospekcje to dwie rzeczy które wymagam od 1 części Hobbita.
Wiesz, raczej takimi problemami jak błędy co do fabuły lub specjalnie zmienione wątki to raczej my(fani) lub jacyś ludzie którzy wiedzą wieele o książkach Tolkiena powinni sie czepiać a prawdziwy krytyk filmowy według mnie nie powinien sie patrzyć na te techniczne rzeczy jak 48fps itd. To chyba nie jest częścią filmu a wprowadzeniem pewnej technologii a jak widze to większość tego sie czepia.
Ja idę pierwszy raz 27 grudnia, szkoda mi ludzi którzy muszą pracować w święta w kinie zamiast spędzać je z rodziną...
Mądry z ciebie człowiek ! Urzekła mnie twoja postawa ! Ja w wigilię /pasterkę i 1 dzień świąt siedzę na Shellu w pracy od 19 do 7:00 :D
Majk o ktorej idziesz? Wiesz ze w Heliosie seanse do godziny 15 beda z dubbingiem a po 15 z napisami? Ja mam bilet na seans z pieprzonym dubbingiem... jak pech to pech :/ kupilem ze wzgeldu na dobre miejsca a teraz okazuje sie ze z dubbingiem bedzie akurat do poludnia...
Udalo sie :) wystarczy ze z paragonem i biletami pojdzie sie do kasy kina i wyjasni zaistaniala sytuacje. Nie ma problemu z wymiana na pozniejszy seans. Jedynym warunkiem jest to ze trzeba stawic sie minimum godzine przed seansem na ktory zakupilismy bilet wraz z biletami (i jesli mamy paragon to tez warto go wziasc). To taka rada dla wszystkich osob, ktore maja podobny problem jak ja. Dzis wszystko zamienilem i jest git :) Wiec dalej podtrzymuje swoje zdanie ze Helios daje rade i dba o klienta :)
Graty ..Cieszę się w raz z tobą ja chyba na 21 :30 jeszcze się okaże i tak najszybciej 25 :] a póki co dziś już na zachodzie premiera !