PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425348
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

TV Spot 7

ocenił(a) film na 7

http://www.facebook.com/photo.php?v=10101833385757066

ocenił(a) film na 9

O ile się nie mylę 18 listopada a nie 1 kwietnia. Nie no, to jakieś przegięcie i przekraczanie granic dobrego smaku. Ciekawe co PJ chce przez to osiągnąć. Bo jak tak dalej będzie to film w sam raz na środę z Polsatem, kiedy to puszczają komedie z takimi właśnie scenami. Oj, obawy mam bardzo duże.

ocenił(a) film na 7
Banner

Mam nadzieję że nie próbowali za bardzo "uśmiesznić" tego filmu.

ocenił(a) film na 7

Srający Smaug, srający wielki goblin, i Radagast z ptasimi odchodami... wft ;p

Joecrou

No wlasnie... wtf???

Coraz to bardziej niepokoi mnie to zamiłowanie PJa do ekskrementów... Aczkolwiek odnośnie goblinów jest to dość zrozumiałem i w miarę do przyjęcia.

ocenił(a) film na 9
Matt_888

Nie jest do przyjęcia, nie w filmie tej klasy. Teraz tylko czekać, aż Bilbo powie kompanom, żeby poczekali, bo musi iść zrobić kupę. Albo zobaczymy całą 14 lejącą ładnie w rządku.

Banner

Zdaję sobie sprawę iż jest to materia, w której bardzo łatwo przekroczyć granicę dobrego smaku, vide Radagast. Co do Króla Goblinów nie chcę oceniać póki nie zobaczę, bo odpowiednie wykorzystanie tej strony fizjonomii może dodać mu idealnie pewnego koniecznego grubiaństwa i prostactwa, źle wykorzystane natomiast może zrujnować odbiór całej części filmu. Poczekamy zobaczymy.

ocenił(a) film na 9
Matt_888

No fakt, oceni się po obejrzeniu. Ale mam cholernie duże obawy, a to najbardziej wyczekiwany przeze mnie film. Lepiej by było, gdyby nie ujawniano tych wszystkich informacji. Wtedy przynajmniej człowiek oszczędziłby sobie niepotrzebnych nerwów.

ocenił(a) film na 8
Matt_888

Radagast nie jest głównym bohaterem i będzie na ekranie dość krótko, no chyba,że przyczepisz się do niego tak jak teraz to na pewno ocenisz Hobbita na 6

katedra

Mam rozumieć, że jak dana postać nie jest głównym bohaterem to można ją obsmarować gównem i nikt nie ma prawa tego kwestionować?

ocenił(a) film na 8
Matt_888

na razie to tobie się on nie podoba i smarujesz go gawnem

katedra

Prezentujesz bardzo marny prowokacyjny poziom. Oskarżać o symboliczne obsmarowywanie gó*nem kogoś kto krytykuje dosłowne obsmarowywanie gó*nem, szczyt szczytów.

ocenił(a) film na 8
Matt_888

A gdzie ja napisałem,ze mi się Radagast nie podoba? ty spamujesz w całym temacie,że jest zrobiony "z przekroczeniem dobrego smaku" i nie pasuje do LOTRA?
A co niby pasuje?

katedra

??? Ty już sam nawet nie wiesz co piszesz...

ocenił(a) film na 8
Matt_888

dobra, przejrzałem twój trolling
poddaj się

katedra

Na tym poście skończę by nie ciągnąc tak znienawidzonych na tym forum (również przeze mnie) bezsensownych dyskusji z trollami i fanboyami. Kto ma choć trochę oleju w głowie dojdzie do odpowiednich wniosków na podstawie moich wypowiedzi.

użytkownik usunięty
Matt_888

Wybaczcie że wam przyniosłem tą wiadomość. Ale musiałem rozładować jakoś napięcie które się pojawiło po czytaniu takich informacji...;D