PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361461
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Arcydzieło

ocenił(a) film na 10

Swietny film!porywajace sceny walk ktore sa odbiciem rzeczywistosci na "wyspach"i bardzo pouczajacy...

ocenił(a) film na 10
Mazur8

Zgadzam się. Świetne aktorstwo, doskonała muzyka i tematyka - bardzo 'na czasie'. Nawet połknęłam tą, dość dużą, dawkę Wood'a, którego nie znoszę. A Charlie jest oblędny XD

ocenił(a) film na 10
Mazur8

Dla mnie ten film po prostu wymiata... w nim jest wszytko retelacyjne a w szczególności Charlie Hunnam (Pete) rewelacyjny i jaki przystojny... mozna się rozmarzyc... Ale równie bardzo urzekło mnie wzajemne zaufanie i taka jedność w grupie... rzadko się to zdarza...

ocenił(a) film na 8
Mazur8

masz racje film jest świetny, ale wydaje mi sie przesadą nazywanie go arcydziełem...

ocenił(a) film na 10
Marchewa_3

Film rewelacja. Szczerze nie miałam chęci go obejrzeć słysząc że to film o bitwach między kibicami,ale jakoś się zebrałam. W trakcie doznałam szoku.Film jest po poprostu świetny reżyserka w doskonały sposób pokazała o co tak naprawdę Ci kolesie walczą i o stosunki miedzy nimi,kończąc doskonałą puentą. - "Życie Pete'a Dunhama nauczyło mnie, że w końcu trzeba walczyć o swoje. Jego śmierć nauczyła mnie,że trzeba pójść w przeciwną stronę."

I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air

ocenił(a) film na 10
tabi_87

Arcydzielam ja bym troche skusila sie tak nazwac go, szczeze mowiac tytul i poczatkowa bijatyka ta 1. Mowi krew, przemoc i pewnie sierota stanie sie agresywny i zle nastawiony do swiata. No a kazdy z nich jest inny maja pozone prace zgrane szeregi, no a le zapominaja chodz jest ich zgrana paczka nie zawsze beda wstanie sobie pomuc. Chodz nie sa ze szkla to niesa tez ze stali.