Do takiego filmu należało zatrudnic całą elitę sportów walki wagi ciężkiej,a nie jakiegoś patyczaka Wooda.Wiadome jest ,że dzisiejsi waleczni hool's to przekoksione mutanty a nie zwykłe chłopaczki.4/10
poczytaj troche o filmie.
Rezyserka i wspoltworca scenriusza jest Alexander Lexi. Opowiada o sobie to ze sama byla w grupie Hooliganow przez 3 lata w czasie gdy jeszcze mieszkala w Niemczech. Z jej opowiadan o tamtym okresie wynika ze film bardzo bazuje na jej przezyciach, spostrzezeniach a charaktery przedstawione w filmie sa bardzo zbiezne z tym co obserwowala w tamtym okresie.
Nie twierdze ze obraz Hooliganstwa w tym filmie jest zgodny z tym co obecnie mamy w Polsce. Nie rozumiem tylko dlaczego niektorzy z sila maniaka staraja sie porownac hoolinganow z GSE do polskich hooliganach. Nawet jesli jestes/byles czlonkiem jednej z takich grup to skad wiesz jak wygladaja takie grupy w innych krajach...gdzies czytalem wypowiedzi ze hoolsi z UK byli przerazeni spotkaniem z polskimi odpowiednikami...
A w który miejscu mojej wypowiedzi wyczytałeś porównanie GSE do polskich hool's?Piszesz:"Nawet jesli jestes/byles czlonkiem jednej z takich grup to skad wiesz jak wygladaja takie grupy w innych krajach...gdzies czytalem wypowiedzi ze hoolsi z UK byli przerazeni spotkaniem z polskimi odpowiednikami..." A Ty skąd wiesz? Jeśli opierasz swój pogląd na tym,że "gdzieś czytałem" no to gratuluję i wierz Mi polski dresom jest jeszcze daleko do tego co prezentuje chociażby angole.
ps: Nigdy nie bylem i nie bede hooliganem ;-) --pozdro--
ja to pisalem!!!! i sie nie wycofuje z tego co tylko przytoczylem. po raz 10 napisze, ze
- jest to stwierdzenie anglikow po meczu w chorzowie na poczatku lat 90
-nasi kibole rozniesliby angoli (a na 100% takich jak z filmu)- to jest czyste stwierdzenie faktu, zandne napawanie sie ze jestesm lepsi...
- bojki w tym filmie sa bardziej fantastyczne od filmu wladca pierscieni.
- frodo w tej roli to maxymalna porazka. pasuje jak... piesc do nosa w tym filmie
bo jak to jest ze jedynymi uszkodzeniami jest zadrapanie na twarzy i siniaki??? przeciez przy laniu sie po mordach czym popadnie skotkiem sa wybite zeby, polamane nosy, podbite oczy tak, ze zza opuchlizny oka w ogole nie widac etc. czy tak ciezko sobie to wyobrazic??????
wlasnie dlatego jest tu tyle zachwyconych dziewczy i dzieci. a w sumie dobrze niech taki sie napali i sie z kims sprawdzi. dostanie tak ze bedzie lezal miesiac w szpital to szybko mu zapal przejdzie....