PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361481
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Nie wiem czy tu sie zachwycać, to przeciętny, nudny film

ocenił(a) film na 10

no to chyba nie zrozumiałeś tego filmu :/

ocenił(a) film na 5
Eclipse_

W tym filmie nie ma nic do rozumienia. Tania dydaktyka podana bez polotu i w dodatku te hollywodzkie wtręty. Po prostu ten film jest śmieszny dla ludzi, którzy znają tę tematykę...nawet od strony formalnej nie powala na kolana. Obiektywnie jednak muszę przyznać, że w stawce filmów które obecnie znajdują się w dystrybucji dużych kin ( a co się z tym wiąże w świadomości widzów) nastawionych na tego typu produkcje film może się podobać widzom. Konkluzja jest taka, że o gustach sie nie dyskutuje. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
Stuwala

Tjaa... ale muzyka spoko , nie zaprzeczysz?

ocenił(a) film na 5
Szem

Co do muzyki to naprawde musze przyznać rację, zresztą angole mają co do muzyki gust nienajgorszy:) pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Stuwala

no powiem szczerze ,że oprócz charliego to najbardziej muzykka mi przypadła do gustu :D

ocenił(a) film na 5
Eclipse_

Eclipse jeśli podobał ci się ten film to polecam "La haine" Kassovitza z Casselem w roli głównej. Jeśli jeszcze nie widziałaś to czas najwyższy a jeśli już widziałaś to ciekawy jestem czy dostrzegasz pewne podobieństwa:) [ ciekaw jestem czy są one zamierzone, w moim odczuciu przemawiałby za tym fakt, że jednak jest to kino europejskie a swego czasu był to głośny film, aż dziw bierze, że nie odgrzali go przy okazji ostatnich zamieszek w banlieues:) bo powiedziałby o przyczynach tego więcej niż te bubki w garniturkach z dyplomami:)].