Nie wiem czy tu sie zachwycać, to przeciętny, nudny film
W tym filmie nie ma nic do rozumienia. Tania dydaktyka podana bez polotu i w dodatku te hollywodzkie wtręty. Po prostu ten film jest śmieszny dla ludzi, którzy znają tę tematykę...nawet od strony formalnej nie powala na kolana. Obiektywnie jednak muszę przyznać, że w stawce filmów które obecnie znajdują się w dystrybucji dużych kin ( a co się z tym wiąże w świadomości widzów) nastawionych na tego typu produkcje film może się podobać widzom. Konkluzja jest taka, że o gustach sie nie dyskutuje. Pozdrawiam.
Co do muzyki to naprawde musze przyznać rację, zresztą angole mają co do muzyki gust nienajgorszy:) pozdrawiam
no powiem szczerze ,że oprócz charliego to najbardziej muzykka mi przypadła do gustu :D
Eclipse jeśli podobał ci się ten film to polecam "La haine" Kassovitza z Casselem w roli głównej. Jeśli jeszcze nie widziałaś to czas najwyższy a jeśli już widziałaś to ciekawy jestem czy dostrzegasz pewne podobieństwa:) [ ciekaw jestem czy są one zamierzone, w moim odczuciu przemawiałby za tym fakt, że jednak jest to kino europejskie a swego czasu był to głośny film, aż dziw bierze, że nie odgrzali go przy okazji ostatnich zamieszek w banlieues:) bo powiedziałby o przyczynach tego więcej niż te bubki w garniturkach z dyplomami:)].