Wielu ludzi poszło na ten film tylko dlatego żeby zobaczyć napażających się kolesi!;/ Wydaje mi sie że te osoby nie dostrzegły, głeębokiego przesłania tego filmu! Film wart obejrzenia serdecznie polecam nie tylko faną piłki nożnej:) Bużki dla wszytstkich filmowiczów!!
A wedłgu mnie to tylko ty poszedłęś z taki nastawieniem. Jak można nie zauważyć przesłania kiedy główny bohater ginie przez bezsensowność swojaj pasji?
Zgadzam sie z Piotrem W. Mimo, że nie interesuje mnie zbyt piłka nożna i te sprawy poszłam do kina na ten film z całą paczką dziewczyn. Napewno nie po to, żeby zobaczyc jak się biją, bo nie to było przesłaniem filmu. A Ty widzisz w ogole to przesłanie, skoro zwróciles uwagę tylko na piorących się facetów... Bo moim zdaniem film chce nam przekazać aby walczyć o swoje.
napewno sie zgodze...i...wedlug mnie film pokazuje jeszcze to ogromne przywiązanie do swoich kumpli, to ze trzeba ich wspierac w darzeniu do wspolnego celu....
hehehehe. Piotr W. Sad Dream i www.glory - o co wy się czepiacie autora tematu??? Przecież on napisał o tym samym co wy?? (lol)