PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361468
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Teledysk do filmu

ocenił(a) film na 10

Zrobiłam teledysk do "Hooligans".
Oto link http://rapidshare.de/files/14195956/Pete_and_Matt.wmv.html [rapidshare.de/files/141 ...]
i drugi do innego teledysku http://rapidshare.de/files/14437168/Green_Street_Hooligans.wmv.html [rapidshare.de/files/144 ...]

Miłego ogladania:)

trini_4

a czy mozesz umiescic go na serwerze www.yousendit.com i umiescic potem link tu na filmweb.pl?? bede wdzieczny:* pozdrawiam i zycze milego dzionka:) HOOLIGANS RUUULEZ

ocenił(a) film na 10
trini_4

moglabys podac tytuly utworow ktore umiescilas w tych teledyskach? bylabym bardzo wdzieczna ;))

ocenił(a) film na 10
trini_4

Fajne te teledyski :] Aha i bardzo dziękuje bo cos takiego było mi bardzo potrzebne ;)

ocenił(a) film na 10
karo5

Tytuły utworów to:
Saliva - Always
Saliva - Weight Of the World

Ciesze się, że wam się teledyski podobają.
Pozdrawiam:)

trini_4

Ej możesz tu krok po kroku napisac jak sie odtwarza ten teledysk?? Byłabym wdzieczna, bo nie moge go obejrzec, a chcialabym:)

ocenił(a) film na 10
daga1212

Musisz zjechać na dół tam jest tabelka a na końcu tej tabeli pisze: Select your download. Klikasz nie na Premium tylko na Free. Gdy klikniesz otwiera sie strona; zjeżdżasz na dół i tam jest widoczne odliczanie, jak licznik dojdzie do 0 to musisz wyrać z jakiego źródła chcesz ściągać, wpisać to co tam chcą w miejsce :no-premium-user. Please enter... w okienko "Here" no i klikasz download from... plik się pobiera, tak samo z drugim linkiem.
Powodzenia, bardzo to proste.

ocenił(a) film na 10
trini_4

nie mogę ściągnąć drugiego teledysku.. gdy klikam na link owtwiera mi sie strona do ściągnięcia , ale gdy klikam na free to otwiera mi sie strona wyjsciowa rapidshare.de czyli jakbym sama chciała cos dodac..

milka_kk

ja nie mogę ściągnąć ani jednego...:/ może jakiś inny serwer??

ocenił(a) film na 10
Sarge

Już chyba zwyczajnie skończył się limit czasu na te pliki. Umieszcze teledyski jeszcze raz i podam wam linki.

ocenił(a) film na 10
trini_4

Chociaż teraz sprawdziłam i mnie wszystko działa normalnie da się ściągać.

trini_4

mnie wyżuca do strony gdzie chcą, żebym zrobiła upload... może prześlij i to na mail : gochaczek@tlen.pl

trini_4

Witam ... moje gratulacje ... świetnie wyszło :)

a tak na marginesie ... z rapidshare zasysać można jeden plik co około godzinkę .... dla tego jeden się ściąga a drugi nie chce .... trzeba cierpliwie poczekać ....

i jeszcze jedno najlepiej wrzucać spakowane np. RARem lub ZIPem i zabezpieczone hasłem .... często się zdarza że takie linki z filmami są usuwane z serwera ....

Pozdro all :)

ocenił(a) film na 9
trini_4

Teledyski sa świetne podobnie jak film:D pozdówka
P.S. Pete I love you!!!

ocenił(a) film na 9
trini_4

ja mam pytanie: Jakim programem zrobiłaś te teledyski?? proszę o odpowiedź, tutaj albo u mnie

ocenił(a) film na 10
trini_4

fajnie fajnie!!
udalo mi sie sciagnac tylko jeden ten pierwszy ale i tak jestem pod wrazeniem!!
czekam na kolejne!
gdy zrobisz cos nowego, daj prosze znac na mail gdzie sie to znajduje! moj adres: endrjoo1@wp.pl

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
trini_4

Hej!
Dziekuje za wiadomość o klipach! Wcale nie ściemniam,że są dobre skorosą ;) Mnie ten z filmu Hooligans sie bardzo podobał.Poważnie! Myśle że ciekawie łączysz muzyke ze scenami z filmu! A jeśli chodzi o samo tworzenie, to myśle , że nieważne czy łatwo jest to zrobić czy trudno. Znam program Movie Maker i wcale nie jest taki prosty, bynajmniejk dla mnie, ale wydaje mi się że sam pomysł jest po prostu świetny. Ciekawe jest to co tworzysz. Ja na przykład nie wpadłbym na coś takiego i tym bardziej mi się to podoba! Właśnie ściągam drugi z zamieszczonych przez Ciebie filmików i przyznam szczerze że jestem bardzo ciekaw.
Dal mnie osobiście takiego rodzaju działalności są jak najbardziej w porządku i jak najmocniej wyciągam kciuki do góry coby pokazać jak mnie sue to podoba!!!
pozdruffki!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
depeszszsz

przepraszam za błędy w pisowni i jeszcze raz pozdrawiam a tymczasem smigam do obejrzenia drugiego klipu;))))))))))

ocenił(a) film na 10
trini_4

dla mnie bomba!!! gratuluje! super muzyka i do tego fajne scenki :)

ocenił(a) film na 10
trini_4

hej trini;)
sorki ze tak pozno ale nie mialem niestety czasu by napisac od razu po obejrzeniu!
rzeczywiscie tak jak pisalas ten drugi klip jest troszke gorszy od tego z Hooligans, ale mysle ze i tak jest niezly. Jesli mogę to chcialbym zasugerowaz tylko tyle ze jest troche zbyt chaotycznie, moim zdaniem nie zgadzaja sie scenki akie jak na przyklad dziewczyny spiewajace w filmie i na przyklad linkin park z tym co gra, i jakby za szybko to wszystko jest zagrane. W hooligans wszystko skladalo sie do kupy, byl jakis sens tego, fajnie skonstruowane sceny z filmu z muzyką.
ale oczywiscie to tylko moje sugestie i opinia...
pozdrawiam i zachecam do robienbia kolejnych klipow!!
hej!

ocenił(a) film na 10
depeszszsz

Mówisz, że w hooligans jest zsynchronizowane? serio ? heh robiłam secy jakie mi sie podobały, niczego nie planowałam, wszytsko było spontaniczne. A ten drugi klip o którym piszesz to akurat moim zdaniem jest świetny i tez nic w nim nie dopasowywałam, byłam zaskoczona, że tyle scen wyszło mi z muzyką. Tego gorszego klipu wg mnie nie udostępniłam(on tez z hooligans). Ale licze sie z twoją opinią. Dobór klipów był przypadkowy bo są one do mojego użytku, robie je dla siebie:)
Pozdrowienia