PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361468
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Ciekawy film ,z głębszym przesłaniem, nie jest to tylko nawalanka ale po obejrzeniu filmu czlowiek widzi ,ze ten film coś w nim zostawil..

ocenił(a) film na 1
gillraen

Tak strasznie dużo zostawił, tak jak film "Nigdy nie umiera nigdy", kolejny film o agencie 007.
To dwa podobne filmy, podobnej klasy.
Fajne wartości oba filmy pokazują, nie można patrzec tylko na siebie, ale czasem trzeba zrobić coś dla innych. Prawda?

ocenił(a) film na 2
michaelinho

no to orginalne przesłanie...naprawde...ja żadnego przesłania nie zauważyłem a że nalezy pomagać innym i nie patrzec tylko na siebie to każdy o tym wie...zreszta to macie racje to wielki ale wielki kicz którym nei wiem czemu ludzie sie zawiajaja ile on to ma do przekazania:|:|:|

ocenił(a) film na 1
gazdus_2

Nie zrozumiałeś do końca mojej odpowiedzi... Najcześciej wymieniana wartosc to wg niektórych "tzw "solidarność z ziomkami" czyli najwazniejsze to myśleć o grupie a nie o sobie, czyli generalnie jak w innym GIGA HICIE z serii James Bond Agent 007;)

ocenił(a) film na 10
gillraen

mi się wydawało że przesłanie było takie że trzeba walczyć o swoje:) i oczywiście nie przegiąć.....

OsAaa

Przesłanie jest, i to wielke.
1. W US - nie daj się złapać z nie swoimi dragami.
2. W Anglii trzeba szybko biegać żeby nie obskoczyć
3. Trzeba nosić białe buty, żeby lepiej było widać na nich krew... oczywiście przeciwnika