PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 362 tys. ocen
7,5 10 1 361508
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

zalosne! co takiego fajnego jest w bandytyzmie i krzywdzeniu innych. pod wplywem filmu zakladaja fankluby...zeby to jeszcze chodzilo o jakis fajny cel, ale fan klub bandytow? skandal. ahh bo film mnie oczarowal (napisal David) genialna atmosferka (napisal Dojczu). pewnie ze kazdy film moze oczarowywac i miec super atmosfere, nawet ten w ktorym jest duzo "zla" ale to nie powod zeby isc tym sladem i np zakladac fanklub huliganow. wasza fascynacja takimi zachowaniami jest przerazajaca. zenada.
filmu jeszcze nie widzialem, ale na pewno ogladne sobie. i nawet jesli bedzie bardzo mi sie podobal i uznam go za najlepszy film jaki widzialem to nigdy nie bede popieral i glosil postepowania tych ludzi a juz na pewno nie zastosuje tego w praktyce. przyjdzie czas ze lysi bezmozgowcy znikna z polskich ulic. precz z przestepcami !!!!!

ocenił(a) film na 10
galien

Caly urok tego filmu jest w tym,ze to nie jest film o "lysych bezmozgowcach" jak to okresliles.

mateuszkar

nie widzialem tego filmu wiec nie wiem, ale jesli tak twierdzisz to ok. chodzi o to ze nie istotne czy lysy czy nie, czy w dresach czy nie itp. huligan jest huligan .......czyli nic dobrego i trzeba takie zrzeszanie sie zdecydowanie potepic.