PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361481
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

zastanawiam sie czemu ten film jest tak wysoko oceniany w rankingach filwebu? ;) moze to chwilowe, moze nie, zobaczymy.. ;P byłam na nim w kinie 2 tyg. temu i jakoś mnie nie zachwycił (ale gra aktorów była dossskonała ;)), próbowałam zrozumieć co on miał przekazać i nadal jakoś nie moge dojśc do tego ;) no cóż, obejrzę go jeszcze raz to może mnie oświeci =]

cobik123

moim skromnym zdaniem ten film miał przekazać ludzion że nie warto się zadreczać swoim losem ale powinno sie iśc dalej i walczyć o swoje
a tak po za tym to też mi sie podobała gra aktorska.

ocenił(a) film na 3
Katerina43221

film jest tak wysoko bo zebrala sie grupa pojebow, ktorzy chodza codziennie do kafejek internetowych i glosuja 10, 10 ,10...... A zreszta film jest naprawde slaby.... i zauwazylem ze podniecaja sie nim tylko chlopcy i dziefczynki do wieku 18 lat (sa oczywiscie wyjatki ale malo ich)

ocenił(a) film na 8
Kephir

są różne gusta, guściki .... mnie się podobał

ocenił(a) film na 10
Kephir

mnie tez sie film podobal i zastanawiam sie skad masz takie informacje ze jakies pojeby chodza i glosuja w kafejkach 10, 10, 10 ?? przede wszystkim to troche szacunku dla ludzi ktorym sie film spodobal. po co od razu najezdzac na kogos jezeli podobal mu sie inny film niz Tobie?? nie rozumiem...
a poza tym to oddawac glosy na filmwebie mozna tylko jezeli jest sie zarejestrowanym i zalogowanym uzytkownikiem.

ocenił(a) film na 3
Fluorescent

Nie najezdzam ale wiem swoje. Gdzies widzialem takie opinie ze "teraz trzeba doprowadzic ten film do 1 miejsca...." nie pamietam gdzie ale na temt tego filmu...

Ok szacunek masz (fajnie nie?) ale ta wypowiedz byla skierowana do owych pojebow a nie do ciebie skarbie:*