jeden z najlepszych filmów jaki oglądałem. I niech mi jakiś koleś nie zamula że ktoś mały(Elijah Wood) nie może dowalić masywniejszym typom.Myślisz że jak ktoś jest od ciebie większy to lepiej sie bije? gówno prawda.Film pierwsza klasa,szacunek dla scenarzysty i reżysera. Ktoś kto ma troche "życiowej wiedzy" zauważy że ten film przekazuje WIELKĄ życiową lekcje.Ja oglądając go nauczyłem sie czegoś nowego.POLECAM
a co powiesz o końcówce powiem tak lekko jak z bajki,moze zyciowa wiedza tak ale napewno nie kibicowska w tym filmie:)pozdrawiam
zgadzam się z Twoją nocą;) Załważyłem to po sobie jak się pizgam teraz to prawie codzienie. Możesz sobie wyskoczyć z jakimś nawet nie wiem jakim Karkiem i mozęsz z nim wygrać. Tylko trzeba umieć sie bić. Nie można ise bać, i trzeba znać czułe punkty przeciwnika. Do karków jest najlepsza peta w gula. Wtegy koleś sie dusi i nei wie o co chodzi. Później to prawie idzie jak z górki. Ja mam stare motto mojego życia "Ryj nie szklanka nie zbije się". i tego siemocno trzymam.
pozdrawiam izapraszam do mnie;)