Zastanawiam się czemu ten film jest tak wysoko w TOP100... :I Przecież ten film nie zasługuje na to, żeby w ogóle być w pierwszej setce
"Przecież ten film nie zasługuje na to, żeby w ogóle być w pierwszej setce"
"film rzeczywiście syfiasty, nie wiem co robi na TOP 100"
Są to wypowiedzi poprzedników ale czy mozecie poprzec waszą opinie jakimś konkretnym argumentem.
Mi film jako tako sie podobał wprawdzie niejest to jakis super film który ma byc wzorem do nasladowania, ale niejest tez kompletnym gniotem jakich teraz pełno.
Kurde niewiem z kąd się biorą tacy ludzie (chodzi mi o pierwsze 2 wypowiedzi) Mi się ten film baardzo podobał i jest to jeden z najleprzych jakie ogladałem.Szanuję tych którym się on nie podba ale nie piszą ze to dno i beznadzieja.
Ludzie więcej szacunku.Napewno wy ogladacie filmyktóre wszystkim się podobają nie.......??
pozdro i serio troche szacunku i bedzie OK ;)
Film jest gniotem jakich mało. A dziwnym trafem wszyscy którym się podoba to analfabeci piszący: "niejest" albo "z kąd"
Jak to jest jeden z najlepszych jakie oglądałeś to wyrazy współczucia.
Co tu szacunek ma do rzeczy??? Jak coś jest kiepskie to trzeba powiedzieć że jest kiepskie. Ten film nie nadaje się nawet do TOP 10000.
muszę Cię zasmucić - nie tylko analfabeci oglądają TAKIE filmy, a co gorsza je zachwalają! oł słit dżizas! podobał mi się, a jakże! nie jest filmem wybitnym ale zasługuje na uwagę. każdy ma inny gust, to prawda. nie znoszę filmów z tak dużą dawką przemocy, z niezbyt klarownym przesłaniem, i morałami, pasującymi do "Drużyny A"; uwielbiam za to klimat brytyjskich filmów, zawsze świetnie dobrany soundtrack, dobrą reżyserię i przede wszystkim doskonałą grę aktorów. Panie IDEALNY...
To Ci się gościu trochę pomieszało z tym 'oł słit dżizas'.
W mojej wypowiedzi nie ma takiego zwrotu.
No cóż nic dodać nic ująć potwierdzasz moją opinię.
Kulturą też nie grzeszysz jak widzę, a gdybyś miał choć trochę rozumu w głowie to wpadłbyś na pomysł sprawdzenia poprawności swojej wypowiedzi w jakimś programie typu Word bo to co wyprawiasz, to naprawdę żenada.
to już zależy od gustu dlamnie ten film to świetna sprawa!!! a na miejsce zasługuje z pewnością
to już zależy od gustu dlamnie ten film to świetna sprawa!!! a na miejsce zasługuje z pewnością
film mi się nie podobał wcale, ale koles grający Pete'a ...hmmmm przystojniak, przynajmniej sobie popatrzyłam.
śmierdzaca kupa;/;/;/
reżyseria i scenariusz kompletne dno poprostu nic nadzwyczajnego a że zginie ktoś w tym filmie pod koniec było wiadomo ze albo bedize to Wood albo Gośc grajacy jego najlepszego kumpla...śmiesza mnie dialogi sa beznadziejne nie ma nic orginalnego i nadzwyczajnego
gra aktorska hmm jakoś ujdzie ale film dla mnei to totalne dno Jakoś Football factory bardziej mi sie podobał to fakt ale cóż Hooligans to totalna zenada i Frodo z Mordoru w roli bojówkarza raczej nie przypadł mi do gustu...i nie rouzmiem ludzi którzy sie tym podniecaja ale moze nie podniecaja sie samym filmem tylko scenom walk bo o to chyba tylko im chodzi...
pozdrowienia dla hooliganów którym film sie podobał a stwierdzenie z filmu że życie gościa mówiło mu żeby walczyć o sowje a jego smierć zeby isc w inna storne jakoś do naszych fanatykow filmu raczej nie dotrze .Bzdura!!!!