http://hungergamesmovie.org/images/ew-cover-1156_300.jpg
nie powiem, chyba nie będzie tak źle.
Hmm, no nawet, nawet.
W sumie zgadzam się, warkocz, te oczka, Katniss...
Czekamy na chłopaków xd
jest dobrze , zaryzykowałabym stwierdzenie , że nawet bardzo dobrze .
A tak sceptycznie podchodziłam do tego , aby jennifer zagrała Katniss.
Teraz mam nadzieje, że będe również zaskoczona bo metamorfozie Liama. Muszę przyznać , że go nie trawie i kojarzy mi się tylko z tandetnymi filmami dla hot13 , które godzinami oglądają Hannah Montana i całą reszte bajek/filmów na Disney Channel .
+ jestem bardzo ciekawa jak "odpicują" Josha, bo mimo całej sympatii do niego nie jest moim wymarzonym kandydatem do roli Peety.
No właśnie, ja się boję o igrzyskowych chłopców. W życiu bym nie przypuszczała, że to do tej dwójki powędrują główne rolę w tej ekranizacji. Nadal nie mogę sobie wyobrazić ani jednego , ani drugiego w swojej roli. Szczerze , do roli Peety bardziej pasował mi odtwórca roli Cato . . .
Może będzie dobrze, musi być xd
Co do Jennifer- przyznaję, wątpiłam w jej wybór, i to mocno;P Ale po tym zdjęciu powoli mi przechodzi;P
Co do Josha- no cóż, Alexander Ludwig byłby całkiem udanym Peetą, ale zobaczymy jak to będzie;P "Życie jest jak pudełko czekoladek", czyż nie?;D
Ja bym wolała Landona Liboiron'a tylko nie ten Josh kurde no ;P
mam nadzieję że nie zmasakrują tego filmu..
A tutaj więcej zdjęć Jennifer jako Katniss link : http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=77153 No muszę przyznać że dobrze wygląda a miałem obawy jak inni
Nie jest źle; ale jak dla mnie i tak jest zbyt sztuczna... Jak na dziewczynę z przyszłości, która poluje i ze wszystkimi trudnościami musi radzić sobie sama to nie wygląda na wygłodniałą i zaniedbaną... za to duży MINUS.
Będzie dobrze, bo jak spaprzą ten film to nie wiem co im zrobię :P Książka jest świetna, więc film niech też będzie!
Nie jest tak źle, ale jeśli mam być szczera to wyobrażałam sobie Katniss trochę bardziej, no nie wiem... surowo? Nie wiem czy to dobre określenie dla urody i ten warkocz trochę za krótki. No ale jest ładna i liczę na to, że dobrze będzie grała, więc jestem dobrej myśli. :p
no no, może coś z tym filmem się będzie... boje się trochę tej ekranizacji bo o ile o okrucieństwie czytać mogę to nie wiem czy chce widzieć jak oni się zabijają na tej Arenie. Trzeba to zrobić z wyczuciem. Ale Katniss świetnie wygląda, pasuje mi :)
Myślę, że Jennifer będzie dobrą Katniss, ale na wyniki pracy trzeba będzie poczekać co najmniej do 23 marca 2012 roku (kto wie, kiedy będzie premiera w Polsce, a ostatnio gdzieś czytałam, że w Brazylii będzie miesiąc po amerykańskiej premierze, więc i u nas może film 'wyjść' później). Zawsze jak ekranizują książki wyrabiam sobie w głowie obraz danej postaci i nie powiem, że trochę inaczej to sobie wyobrażałam, niemniej myślę, że będzie dobrze.
Może tak nie w temacie, ale znalazłam zdjęcia Josha, Liama, Willow i Elizabeth na planie jakby ktoś tych zdjęć jeszcze nie widział (http://hungergames-pl.blogspot.com/2011/06/zdjecia-z-planu.html).