ale począwszy od plakatów, kończąc na fotach tu umieszczonych, wydaję się to tanim
filmem klasy B. Do tego ta główna aktorka...
Jak mnie zachęcicie bym poszedł do kina?
Ja powiem tak: byłem i się nie zniechęciłem do przeczytania książki. Ponoć książka o wiele lepsza (i cóż się dziwić?). Osobiście polecam, bo film całkiem dobrze zmontowany. Mi nie podobała się tylko naiwność fabuły w paru momentach (ot np pozytywni bohaterowie nigdy nie zabijają pozytywnych bohaterów, a koniec końców tak też powinno być). No i końcówka właśnie podobnie jak powyżej. Reszta świetna i film oceniłbym na 7,5 gdyby dało radę. Z pewnością nie jest to klasa B. :)
Jak mnie zachęcicie?
W życiu jeszcze nie raz oglądniesz gówno,bo jednym sie podoba dla drugich tani film..
Życie jest tylko jedno i dlatego warto oglądać wszystko co wygląda na dobre i ma w miarę dobre recenzje.
Jednak obiektywnie sam dopiero ocenisz..
17 zł to nie jest majątek..
Tyle niektórzy przepalają dziennie.
Do tego ta główna aktorka...
Zobacz mroczny "Do szpiku kości" z główną aktorką to będziesz wiedział jak ona może zagrać - zresztą w tym filmie zagrała bardzo dobrze !
A zachęcać nie mam zamiaru no może że lepiej go oglądnąć w kinie niż później na DVD.
nie podoba mis ię wizualnie, i jest gra. Ale nie mówię że jest słaba..mi po prostu wydaję się bardzo sztuczna.