PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485474}
5,9 58 tys. ocen
5,9 10 1 58363
4,5 12 krytyków
Immortals. Bogowie i herosi
powrót do forum filmu Immortals. Bogowie i herosi

7\10

ocenił(a) film na 6

siódemka tylko za zajebiste walki bogów, Zeus miał świetny bicz (co chyba brzmi
dwuznacznie)

noveen91

Dałam naciągnięte 6. Walki faktycznie najbardziej mi się podobały, Zeus i ekipa robili wrażenie, ale chyba jako bogowie powinni być nieśmiertelni..? Łuk też był fajny ( podobny będzie w grze diablo 3, którą miałam okazję już testować :P )
(SPOILER)
Nie podobały mi sie pewne szczegóły takie jak..trzymanie łuku luźno w tej torbie na plecach, z łatwością wypadł Tezeuszowi, co było strasznie nie zdarne po czym łuk porwał dziki pies i z nim uciekł. No kurde.. Następnie: spowodowany, przez bogów, sztorm. Wszystkich obryzgało tą czarną mazia tylko nie wyrocznie,znaczy jej ciuchy były w idealnym stanie a cała ona brudna WTF? i tej jej makijaż. Sama z facetami na pustyni, uciekali, minęło parę dni i w ogóle a za każdym razem była wymalowana. No i scena końcowa, długa walka Tezeusza z królem..T. wbił mu sztylet w gardło, pociekło dużo czarnej krwi, za chwile usta i broda czyste! potem trochę ubrudzone i znów mocno..EHh Generalnie fabuła uboga, jak dla mnie. Jest coś w tym filmie co trzyma do końca i zaciekawia widza ale bez większego zachwytu.

ocenił(a) film na 5
magda21

tylko to im wyszło w tej produkcji ;( nie stety myslałem ze bd lepiej :D a tu szokk

ocenił(a) film na 6
noveen91

no, brzmi XD