PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485474}
5,9 58 tys. ocen
5,9 10 1 58363
4,5 12 krytyków
Immortals. Bogowie i herosi
powrót do forum filmu Immortals. Bogowie i herosi

więcej patetycznej paplaniny niż fajnych efektów specjalnych. Ja bym jeszcze pooglądała jak Bogowie naparzają Tytanów. Końcówka fajna, mocna, ale to wyniesienie na Olimp Tezeusza jest przesadą. Pewnie będzie druga część, bo zakończenie to właśnie takie jakby wprowadzenie do drugiej części. Luke Evans strasznie mi się spodobał (już po Muszkieterach). Pedalskie? Może, na szczęście nie aż tak jak 300. Ja tam lubię sobie fajne klaty pooglądać. W realu jest ich tyle co na lekarstwo. Więcej piwnych kałdunów i przekonanych o swojej supersylwetce gogusiów. Co prawda mogło być lepiej, za luźne nawiązania do mitologii, każdy kto choć kilka mitów przeczytał pewnie będzie się burzył na taki miszmasz. 7/10, ale może jak kiedyś nabędę na DVD to podniosę ocenę. ;)

ocenił(a) film na 6

DVD ? Na pewno będzie ,ale to dopiero kilka dni po premierze jest :P
Co do Luka? Hmm Może i krążą różne plotki itd. ale sądzę że jest dobrym aktorem i tego się będe trzymac;)
Stał sie moim ulubionym aktorem ;D

użytkownik usunięty
SouleK

Moja wypowiedź na temat orientacji nie dotyczyła Evnsa jako takiego tylko całego filmu. Parodia "300" - "Poznaj moich Spartan" strasznie się nabijała z takiego kontekstu. Z Immortals pewnie będzie podobnie. Przy "300" jakoś mi to nie przyszło na myśl, dopiero po tej parodii pomyślałam, faktycznie niektóre sceny były takie... "dopieszczone" ;). W Immortals ludzie na sali chichotali przy gołej klacie Dorffa, ja też się uśmiechnęłam, bo wyobraziłam sobie te komentarze :) Zresztą to nieważne, że jest kilka dni po premierze,pewnie przed gwiazdką pojawi się na krążku.

ocenił(a) film na 6

Nie zarzucam Ci że mówisz o orientacji Luka bo to mnie nie obchodzi.
Jest kim jest i jestem osoba tolerancyjną;)
Może i przed gwiazdką ale ja napewno juz bede miec ten film! :D