Ten film to dno, pomijajac kilka ciekawych akcji, ktore mozna obejrzec w zwiastunie ten film to kompletne dno. Gdyby nie to iz zostalem zaproszony na seans bylbym wsciekly, ze wyrzucilem pieniadze w bloto. Plytka historyjka, slaba gra aktorow, smieszne stroje. Jedyne co moglo sie podobac to efekty dzwiekowe i 2 piekne aktorki. Reszta to zenada, teatrzyk dla dzieci z przedszkola:D
szczerze mowiac szedlem na ten film nie oczekujac za wiele aaaale poniekad sie rozczarowalem. In plus. Owszem fabula nie powala ale jakos wogole mi to nie przeszkadzalo. Natomiast to co spodobalo mi sie to wlasnie "smieszne stroje" no moze oprocz bogow bo te byly kiepskie, za to cala reszta byla jak dla mnie wspaniala. Genialny minotaur i cala reszta bad guyow, pomysl z maskami byl w dziesiatke. Wspaniala scenografia nadajaca mroczny nastroj calemu filmowi. Efekty specjalne spoko choc nic powalajacego na kolana. Ogolnie calkiem sympatycznie mi sie ogladalo napewno o niebo lepiej niz Starcie Tytanow na ktorym wynudzilem sie niemilosiernie. Tutaj chociaz byl ciezki, mroczny nastroj ktory bardzo mi przypasowal.