PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485474}
5,9 58 tys. ocen
5,9 10 1 58363
4,5 12 krytyków
Immortals. Bogowie i herosi
powrót do forum filmu Immortals. Bogowie i herosi

W sumie wszystko pięknie no bo 'fantasy' ale wykrzywiałam się w fotelu. Zbyt dużo cięcia głów, krwi i ogólnie rzecz biorąc 'zła'. Koniec filmu: zapowiedź kolejnej rzezi. No takie moje odczucia. Ciężko więc ten film ocenić pod względem artystycznym. 'Śmierć' zdominowała wszystko;] Ciekawa jestem od ilu lat na to wpuszczają..

ocenił(a) film na 4
marzena_haladyn

Kur** mać. Co ma artystyczna ocena do cięcia głów? Czy napierdzielanie po łbach ludzi/gadów/płazów/ jest wykluczające estetycznie? Sztuka otwartą jest, więc jeżeli stwierdzasz że "Śmierć zdominowała wszystko" to nie jest to żaden argument oceniający produkcję...

ocenił(a) film na 4
magin7

Każdy ma prawo napisać co mu się podoba więc nie twoja sprawa czy mój argument jest nim czy nie. Taka opinia może pomóc rodzicom którzy chcieliby się wybrać z dziećmi na ten film. Co Ci daje ta krytyka? Nic, więc wyluzuj.

ocenił(a) film na 4
marzena_haladyn

Odnoszę się jedynie do merytorycznej części Twojej wypowiedzi. Jeżeli chodzi o dzieci to raczej nie jest to dla nich, chociaż nie bądźmy hipokrytami. Będąc dzieckiem oglądałem wszystkie możliwe horrory i nie latam w tej chwili z siekierą po ulicy. Jeśli chodzi o ograniczenia prawne to film jest od 15 roku życia, powinni też dodać" dla rodzin które nie mają co robić z pieniędzmi" bo 60 zł za bilety dla dwóch osób to zdecydowana przeginka.