Na pewno o wiele wiecej od ciebie mam lat ;) .. jak tobie podobają sie takie filmy to bez urazy .. masz góra pewne 13 lat .. jak był być pełnoletni albo nastolatkiem to tobie takie filmy nie podobały by się .. ten film nazywa sie Nooby i Dzieci Neo 3D ..
ale czego można się spodziewać po kolesiu co daje 3 części Bloodrayne 10/10 żenada!!!!!!!!!
jedna normalna odpowiedz ;] to sam wiesz jakie mi sie podobają filmy a jakie nie.. do tego takie filmu jak ten Bogowie i Herosi to ja uważam już ze przesada w filmie a dokładnie jak dla mnie przesadzili to ze łucznik strzela z łuku a jego strzały rozwalą mur .. wole takie filmy gdzie jest równowaga , krwawe i brutalne .. jak np wojna Klonów to bardziej mi sie podoba niz star wars ;]
tak juz jest .. jednemu nie spodoba sie film to jakiś dziecko z przeszkola co jeszcze nie wiadomo czy miał komunie powie ze to idiiota
Ok. Troszkę mnie poniosło... Ale po przez twoje wypowiedzi, pisownie, zbędny upór, ciągłe powtarzanie i powielanie swoich dennych i bezsensownych komentarzy pozwala domniemać i daje mi (pewnie nie tylko) dowody na to, że właśnie nim jesteś... Z resztą nie ma co tu za dużo dyskutować, bo jak widać po twoim profilu lubisz proste i tandetne obrazy, filmy bo zapewne jeszcze nie dojrzałeś do Ambitnego Kina, lub po prostu dla Ciebie to zbyt wiele...
zal mi takich jak ty Dzieci Neo co nie potrafią uszanować zdanie innych tylko od razu krytykują .. lepiej zobacz czy nie miałeś coś z Matmy na zadanie
wracaj do przeszkola bawić sie klockami .. ze tobie takie podobają sie filmy to znaczy jedno ze jestes z podstawówki
cholera, ale ze mnie obrzydła hipokrytka. piszę, by nie karmić trolla, a sama zaraz to zrobię. no ale cóż... muszę.
co to "przeszkole" ?
Chodzi mi o to ze film ten nie podoba mi się bo jest w klimacie takim ze bohaterowie filmu są nie pokonani .. a ja za takimi nie przepadam .. a jak być zauważył/a od razu to skrytykowali ze film mi nie podoba sie i dałem 1/10
Dla dzieci co dla nich liczy się zabawa, i kreskówki nie wiedzą co to jest życie i nie potrafią uszanować zdanie innych własne takie osoby zamiast uszanować zdanie ze ten film mi się nie podoba bo przesadzili z Bohaterem Filmu to od razu skrytykowali
Ogarnij się Tomasz bo jesteś na straconej pozycji i się nie kłóć albo najpierw zajrzyj do słownika a potem pisz bo tylko się ośmieszasz .
zamknij się ... sam jestes na przegranej nie podoba mi się taki amatosrki film bo przesadzili Bohaterem i tyle.. i nie obchodzi mnie wasza krytyka .. Dzieci Neo które nie umią uszanować zdania innych
jedyny który się zachowuję jak dziecko to ty tomaszz , nawet nie widziałeś jeszcze filmu tylko 2 min zwiastun a juz się wypowiadasz (nie ocenia się książki po okładce) nie musi ci sie wcale ten film podobać wyraziłeś swoją opinie raz wystarczy, wiec skoro dla ciebie to takie dno to po co w ogóle się dalej wypowiadasz na ten temat nikogo już dalej twoje odpowiedzi nie interesują . idz sobie poszukać krwawych i brutalnych filmów i tam się wypowiadaj .
wcale ze nie jestem dziecko jestem Dorosły nie tak jak te fan club .. napisałem ze nie podoba mi się ten film bo przesadzili z Bohaterem filmu.. to za to skrytykowali mnie .. to ja im oddaje .. jak nie rozumią tego słowa ze nie kazdemu muszi podobasz sie ten film
Czy mi się wydaje czy już gdzieś to pisałeś..? Po pierwsze - pisze się NIE ROZUMIEJĄ, a po drugie - masz racje że nie każdemu MUSZI PODOBASZ się ten film :) :D
http://www.youtube.com/watch?v=nbyvYq-zrzM
0:19 , 1:28 , 1:49 np to mi się nie podoba w filmie dlatego jak dla mnie przesadzili z Bohaterem fajny film dla tych nie wymagających ;/
Ale ty wciąż nie rozumiesz podstawowej rzeczy. Ten film nosi tytuł Bogowie i Herosi, więc jak bohaterowie mają być nie "przesadzeni". Główny bohater Tezeusz jest herosem i posiada boski łuk to chyba normalne aby coś było nadludzkiego. Wybrałeś trailer z polskimi napisami a nic z niego nie rozumiesz.
Pomijam twoją ortografię, składnię i brak logicznego rozumowania argumentów innych.
BTW Przepraszam, że wznawiam głupi temat, ale nie mogłem się powstrzymać. Bo sam lubię pooglądać film, czasem tylko dla efektów. A nie rozumiem totalnego krytycyzmu i oburzenia wobec wszystkiego i wszystkich.
dlatego nie podoba mi się ten film podobny do takich jak Batman,Spider-man,Superman i nie tylko a z takich nie podobają mi sie za bardzo .. i nie chce rozumiesz tego filmu jak dla mnie ten film to dno z powodu ze przesadzili z bohaterem i nie obchodzi mnie wasza krytyka .. jak tego nie rozumiesze to czyli nie masze wiecej niz 10 lat..
co ty możesz wiedzieć o tym filmie skoro go nie oglądałeś ?? nie znając ciebie też mogę powiedzieć, ze jesteś "denny". By mówić coś na jakiś temat, trzeba wiedzieć o czym się mówi.
a ile masz lat ? oglądnij zwiastun 20 razy to moze w koncu zrozumiesz co w tym filmie przesadzili.. bardziej wygląda jak dla dzieci a nie dla dorosłych i nastolatków
wiele razy spotkałem się z trailerami które wyglądały ciekawie i fascynująco, a film był beznadziejny. były też trailery "do dupy" a filmy okazywały się fajne... może i tu tak będzie. Ale puki się filmu nie oglądało to nie ma najmniejszego sensu w jaki kolwiek sposób go oceniać...
Zgadzam się z wito. Fajnie czasem obejrzeć film dla efektów, do tomaszz-a każdy ma inny gust, są ludzie którym takie ''przedszkole'' się podoba. Podobną sytuacje mamy z anime. Mam jeszcze jedną uwagę, nie wszyscy któży są młodsi od ciebie, są dziećmi neo, ten termin odnosi się do ludzi któży są rozpieszczeni i zatracają się w dobie komputera. Osobiście obejrze film dlatego, że jestem fanem mitologii.
to zobaczę.. tylko tak nie wiem czy spodoba mi się film z tego powodu co napisałem .. ;/ super bohater co nikt go nie pokona.. tak przy okazji tak uważam ze w tych czasach uznawano kosmitów za bogów i modlili się do kosmitów
zgadzam się z EMERSION. Bez sensu się kłócić skoro nikt z nas jeszcze nie oglądał tego filmu.
ja obraziam innych ? to oni mnie obrażają nie unią uszanować zdanie innych .. jak być zauważył tak samo teraz ty robisz takie dzieci jak ty i reszta nie umie uszanować zdania innych.. nie psuje to normalne ze komuś nie podoba się zwiastun filmu chyba ze u ciebie to coś nowego ze komuś nie podoba się cos ;/
Tak, może i dlatego jest to moja wada, że nie potrafię uszanować zdania innych, którzy nie argumentując zdania, kłócą się jacy to oni nie są dorośli. Przy okazji nie nadmieniaj co chwilę że każdy tutaj jest dzieckiem, bo nie wiem jaki masz w tym cel. Ależ owszem, wyrażaj swoją opinię, ale rób to mądrze. Nie podoba Ci się? Super. Tylko po co to "będzie dla dzieci z przeszkolą". Nie wyczuwasz w tym, że podświadomie oceniasz ludzi którzy będą oglądać ten film? Wiem że się czepiam, ale nienawidzę takich wątków.
Jeżeli Cię obraziłem, przepraszam, nie taki jest mój cel. W zasadzie znikome jest, że cokolwiek na Ciebie wpłynie. Po prostu aż mnie rozrywa jak widzę takie zdania.
"widać po trailer ze film będzie dla dzieci z przeszkolą"
No ludzie.
Ty dorosły, jak ci się udało podstawówkę skończyć analfabeto jeden, już nie będę mówił że obrażasz tutaj ludzi samym swoim "nie lubię bo bohater nie do zabicia", ale swoją pisownią.Poza tym jak wyrośniesz z infantylizmu, do dojdziesz do wniosku że filmy to nie tylko fabuła, liczą się również zdjęcia, muzyka, scenografia, montaż, prowadzenie kamery, itd.A ocenianie filmu tylko pod względem podobania się albo nie, jest właśnie na poziomie dziecka. "Lubię misia Yogi bo dostaje czasem od strażnika, ale nie lubię atomówek bo są nie do pokonania"- to jest właśnie twoja ocena,do tego przed obejrzeniem filmu DOROSŁY CZŁOWIEKU.
P.S. Jeśli cię obraziłem to z pełną premedytacją, i nie próbuj nawet z ripostami bo ci tak pojadę po rajtkach że ci w pięty pójdzie i nawet pani przedszkolanka nie pomoże DOROSŁY CZŁOWIEKU.
P.P.S. Do wszystkich którym przyjdzie do głowy komentować/kontynuować temat z trollem, najpierw spójrzcie na oceny jakie daje.Analfabetyzm totalny, w kinematografii też. 1 albo 10 :D.Resident Evil 10/10, detal że zabijają Alice już 4 część i się nie da, jakoś nie stały jest w tych swoich kryteriach łeb jeden.
Chciałam skomentować zachowanie Tomasza, ale Artfulnick zrobił to za mnie. Poprostu nic dodać nic ująć ;)
Ja sama z niecierpliwością czekam na ten film, uwielbiam mitologię grecką i "przesadzony bohater" jest u mnie na plusie :P