PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485474}
5,9 58 tys. ocen
5,9 10 1 58363
4,5 12 krytyków
Immortals. Bogowie i herosi
powrót do forum filmu Immortals. Bogowie i herosi

film oczywiście nafaszerowany efektami które go trochę podratowały , dużo krwi i brak dobrze wykreowanej fabuły oraz dobrej gry aktorskiej posyła film na półke średniaków niskiej klasy. No i jeszcze niezgodność z mitologią. Jedyne co mi się podobało to efekty i nie które sceny walk ale to nie zawsze wystarcza

ocenił(a) film na 6
gladun

Zgadzam się z argumentami przedmówcy. Do tego ciemna sceneria jakby starano się ukryć przed widzem niedostatki grafiki.

ocenił(a) film na 6
gladun

ja nie widzialem zadnych efektow, bo im juz budzetu na lampy nie starczylo. jakbym ogladal film o murzynie w czarna pochmurna noc.

ocenił(a) film na 7
gladun

Zgadzam się film nie porywa,jest nudny i wygląda sztucznie.To co mi się podobało to efekty w niektórych scenach walki.Końcówka trochę podwyższyła poziom filmu ale ogólnie bez rewelacji.

ocenił(a) film na 7
gladun

Gdyby nie fajne efekty specjalne to dałbym ocenę niżej, zgodzę się z wujekjoe, co tam było tak ciemno przez 1/3 filmu? scenariusz mocno średni.

gladun

Zgadzam się.Film sam w sobie, miejscami nudny, "mitologia" użyta jest w zasadzie tylko z nazwy. Strasznie nie podobało mi się przedstawienie bogów olimpijskich i tytanów:/ (czytając mitologię miałam diametralnie różne wyobrażenie). Ciekawe były sceny walki. Ogólnie jak dla mnie film na jeden raz. Zawiodłam się.

użytkownik usunięty
gladun

to tam byla jakas gra aktorska? nie zauwazylem, bo probowalem sie skupic na bolesnie nielogicznej, bezsensownej i wtornej fabule, ktora sluzy tylko jako przejscie do kolejnej sceny walki. efekty specjalne moga byc, ale wszystko dzieje sie na jakiejś wielkiej pustyni i skraca sie do kilku scen walki. szkoda czasu na takie filmy