PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485474}
5,9 58 tys. ocen
5,9 10 1 58363
4,5 12 krytyków
Immortals. Bogowie i herosi
powrót do forum filmu Immortals. Bogowie i herosi

Ale dlaczego każdy film psują tym cholernym 3D?

rusofil

3d przyciaga, bo sie zawsze ma tą nadzieję, że będą superaśne efekty dlatego wiecej ludzi przychodzi.. ja to osobiscie nie wiem czy bym poszła jesli bym nie mogła dopłacic jeszcze 2 zł do biletu..

rusofil

Hmm, a czym 3D psuje film ?? Film 3D oglada mi sie tak samo jak 2D, czasami nawet nie widac roznicy (np. wlasnie w "Immortals", nie zauwazylem praktycznie zadnego, bajeranckiego efektu 3D), wiec w czym problem ?:P

ocenił(a) film na 6
saph25

W tym ze obraz jest ciemniejszy, duzo bardziej meczy oczy i mozg (podobno po seansie 3D nie powinno sie od razu siadac za kierwnicę), wyzsza cena biletu (roznica paru zlotych ale zawsze). Jest to po prostu naciaganie widzow, placisz za cos czego nie ma. Film lepszy od nieszczesnego Starcia Tytanow, ale bez rewelacji.

ocenił(a) film na 3
hugefail

Bilet to w zasadzie 2x droższy jeśli ktoś chodzi na środy z orange. a skoro nie widać efektu 3d to po co robić taki film?

Witcher1990

''ee Kryśka chocmy na film Immortals. Bogowie i herosi 3d'' - ''no nie wiem..'' - ''to przecież o tym co lubisz: mitologia i sceny walki'' - ''ymm..'' - '' i w 3D!'' - ''wow! to musi byc coś! juz rezerwuję bilety! nie mogę sie doczekac!''

ocenił(a) film na 4
hugefail

Tia... zgadzam się że lepszy od Starcia Tytanów, cena za bilet...uff szczerze mówic ostatni raz poszedłem na 3d. Naciąganie widzów...tak. Film ma pewne plusy ale reasumując nie polecam go zdecydowanie.