PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485474}
5,9 58 tys. ocen
5,9 10 1 58363
4,5 12 krytyków
Immortals. Bogowie i herosi
powrót do forum filmu Immortals. Bogowie i herosi

Byłem na tym filmie w kinie i.. no właśnie nie powalił mnie na kolana.. zdecydowanie wole 300, mimo że film w tym samym stylu,a le jakoś nie przemówił do mnie.. Obejrzeć warto jeśli nie ma innych lepszych filmów.

ocenił(a) film na 10
jachuprzeg

Zgadzam się, 300 nie pobiło

ocenił(a) film na 5
IHN

może się czepiam ale skoro nie pobiło Twoim zdaniem "300" to czemu dałaś mu 10 gwiazdek:P???

ocenił(a) film na 10
jachuprzeg

Widzisz, dla 300 dałam 10 + serduszko. Immortals tego zaszczytu nie dostał xD

ocenił(a) film na 5
IHN

dobra niech Ci będzie :P

ocenił(a) film na 10
użytkownik usunięty
jachuprzeg

Świetn(a) ... Freida Pinto i jej gra aktorska - nic więcej , nie zasługuje na uwagę . no ok, może nagie torsy można by pozachwalać jeszcze . reszta sztywna ,drętwa i po stokroć gorsza od "300".

Czemu wszyscy zaraz próbują porównywać każdy nowy film do innego, będącego (najczęściej) niedoścignionym kanonem gatunku ?
Każdy film. myślę, należy traktować indywidualnie, a nie na siłę krytykować - "bo inny niż xxxxxx".
O samym filmie się nie wypowiadam. Nie widziałem go (jeszcze), ale jestem napalony. A przeczytawszy post powyżej, a dokładniej tekst o nagim torsie Freidy i jej 299 [a przepraszam - 298 - bo przecież jest gorszy niż 300 ] koleżanek, me napalenie jeszcze wzrosło ;]

ocenił(a) film na 5
fox_77

oczywiście powinno się indywidualnie podchodzić do filmu (choć nie tylko), ale przyznam, że nie chciało mi się więcej pisać.. ale z drugiej strony jeśli film jest tak niesamowicie podobny to nie da się uniknąć porównań! poza tym ile ludzi tyle różnych opinii.. Ja tez byłem napalony na film ale po wyjściu z sali kinowej "nie miałem orgazmu"- metafora dla niezorientowanych..

ocenił(a) film na 5

zgadzam się Freida Pinto jest świetna:P